www.technologieenindustrie.com
Verlinde

De nieuwe website www.verlinde.fr en www.verlinde.com

De nieuwe website www.verlinde.fr en www.verlinde.com
In dezelfde lijn van de bedrijfsontwikkeling, bevat de nieuwe website versie van Verlinde een meer klantgerichte en gedetailleerde presentatie van alle diensten, alsook een "product vitrine" naar het beeld van de nieuwe elektrische kettingtakel EUROCHAIN VR. Alle belangrijke informatie is nu beschikbaar in slechts één klik, en op elke productpagina, brochure of technische handleiding kunnen hoge resolutie foto's gedownload worden. Onze partners, zowel invoerders als verdelers, stellen we flashcodes (QR-codes) ter beschikking, en dit voor elk product.

De website geeft ook een overzicht van de actualiteiten, zoals onze aanwezigheid op beurzen of de laatste toepassingen van onze producten. Bovendien kan de bezoeker ons pressbook en nieuwsbrieven raadplegen. Prijsaanvragen kunnen eveneens rechtstreeks op de website gebeuren via het contactformulier, waarmee alle belangrijke diensten van het bedrijf worden verenigd.

Momenteel enkel beschikbaar in het Frans en Engels, zullen de versies in het Italiaans, Spaans en Nederlands in de komende maanden worden aangeboden, evenals delen gewijd aan de aanwervingsector en opleidingscentra.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers