www.technologieenindustrie.com
EATON

Elektronische overbelastingsrelais: de nieuwe ZEB serie voor 175A van Eaton

Elektronische overbelastingsrelais: de nieuwe ZEB serie voor 175A van Eaton
Eaton breidt het programma ZEB elektronische overbelastingsrelais uit met de nieuwe 175A serie. Zoals de eerdere apparaten uit de ZEB reeks, zorgen de 175A relais voor motorbeveiliging bij verschillende startkarakteristieken, zoals CLASS 10A, 10, 20 en 30. Samen met het brede elektronische overbelastingsbeveiligingsbereik met een 5:1 verhouding, omvat de nieuwe serie een aantal standaard bimetaal relais. De ZEB ...-GF typen elektronische overbelastingsrelais worden geleverd met extra geïntegreerde bescherming tegen aardfoutstromen en kunnen daarom gebruikt worden als externe sommeertransformator zonder extra accessoires.

Ze kunnen handmatig of automatisch worden gereset na een overbelastingsafschakeling. Ze bieden ook instelbare faseverliesgevoeligheid en kunnen worden gebruikt bij onevenwichtige belastingen. Een diagnose-LED geeft een visuele waarschuwing bij een dreigende overbelasting.

De uitvoeringen van de 175A serie zijn leverbaar voor zowel directe montage op de xStart DILM80 ... DILM170 schakelaars, alsook op de nieuwe DILM185A ... DILM225A serie. De klemaansluitingen op de inkomende en uitgaande zijde van de ZEB.../KK uitvoering maken de relais geschikt voor universeel gebruik in losse montagetoepassingen (montage op een metalen plaat).

Meer informatie: www.eaton.de/electric
Foto nr.: ZEB_175
Bijschrift: Elektronische overbelastingsrelais - de nieuwe ZEB serie voor 175A.
Trefwoord: Elektronisch overbelastingsrelais.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers