www.technologieenindustrie.com
LENNOX EMEA

Paulo Andrade aangesteld als nieuwe HVAC sales director voor Lennox EMEA

Lennox EMEA is verheugd aan te kondigen dat Paulo Andrade aangesteld is als nieuwe sales director HVAC voor Lennox EMEA. Hij zal de strategie van Lennox EMEA voortzetten waarbij hij zich zal richten op diversificatie van de technologieën, terwijl de klant centraal blijft staan.

Paulo Andrade aangesteld als nieuwe HVAC sales director voor Lennox EMEA
Paulo zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de verkoop van de HVAC afdeling in zes regio's (Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Benelux/UK en Oost-Europa), zal key accounts onder zijn hoede hebben en tot slot de tweestappendistributie in de Europese Unie en in het Midden-Oosten/Afrika aansturen.

Paulo begon zijn carrière bij Lennox International Incorporated (LII) in 1998 in Brazilië, als sales representative voor Heatcraft. Vervolgens schakelde hij over naar de rol van verkoopleider en werd uiteindelijk sales director voor Heatcraft South America in 2008. Sinds 2017 bekleedde Paulo de functie van sales director voor Lennox EMEA in Spanje, waar hij de verkoop van de afdeling HVAC (merk Lennox) en Commercial Refrigeration (Friga-Bohn & HK) aanstuurde.

Ricardo Freitas, vice-president en managing director voor Lennox EMEA, kijkt uit naar de voortzetting van de goede samenwerking met Paulo Andrade in zijn nieuwe rol. "Paulo's competenties in het aansturen van de verkoop, zijn uitzonderlijke leiderschapsvaardigheden en zijn ervaring als managing sales director in een grote Europese markt maken van hem de juiste kandidaat om leiding te geven aan het verkoopsteam Lennox EMEA HVAC. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zal excelleren in zijn nieuwe functie en zal zorgen voor een strakkere coördinatie van onze verkoopactiviteiten, om onze klanten beter te bedienen en onze EMEA-groeidoelstellingen te halen", aldus Ricardo Freitas.

Paulo Andrade volgt Bruno Vilaseca op, die na zeven jaar bij Lennox EMEA besloot om in te gaan op nieuwe kansen.
"Wij danken Bruno, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het stimuleren van de verkoop van de afdeling HVAC in EMEA en wensen hem het beste in zijn nieuwe uitdagingen", voegt Ricardo Freitas toe.

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers