www.technologieenindustrie.com
Hepco Motion News

HepcoMotion kiest voor TraceParts als dienstverlener voor al haar productgegevens in 3D

HepcoMotion is verheugd u aan te kondigen dat een breed scala van haar toonaangevende producten nu beschikbaar zijn op het TraceParts CAD-platform, een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van digitale 3D-bestanden voor de machinebouw.

HepcoMotion kiest voor TraceParts als dienstverlener voor al haar productgegevens in 3D

HepcoMotion streeft ernaar het gebruik en het gemak van de klant te verbeteren en koos hiervoor TraceParts omdat het één van de belangrijkste bronnen is voor ingenieurs en ontwerpprofessionals wereldwijd om 3D CAD-modellen voor industriële onderdelen te downloaden. Met meer dan 3,5 miljoen geregistreerde gebruikers zullen veel van de bestaande klanten van HepcoMotion TraceParts al gebruiken, waardoor de aanwezigheid van HepcoMotion een welgekomen aanvulling is.

Als wereldwijd bedrijf, was het voor HepcoMotion van cruciaal belang om een oplossing te vinden die zou voldoen aan de behoeften van haar klanten wereldwijd. TraceParts is beschikbaar in 24 talen, inclusief HepcoMotion’s kernmarkten zoals China, Korea en de VS, zodat klanten wereldwijd snel en gemakkelijk toegang hebben tot de modellen. 3D CAD-modellen zijn verkrijgbaar bij TraceParts in meer dan 60 formaten, waardoor de compatibiliteit met alle veelgebruikte CAD-systemen wordt gemaximaliseerd.

Zoals bij veel leveranciers van industriële componenten, spelen CAD-downloads een belangrijke rol bij het leveren van verkooptips.

“De CAD-downloadtips zijn zeer waardevol voor ons verkoopteam. Dit is een duidelijk signaal dat een klant overweegt onze producten te gebruiken en biedt onze ervaren verkoopingenieurs de mogelijkheid om projectingenieurs bij te staan en advies te geven over de toepassing. ” legt Peter Jones uit, Marketing Manager bij HepcoMotion.

De introductie van TraceParts betekent dat klanten nu de keuze hebben uit twee platformen om 3D CAD-modellen te downloaden, wat klanten meer keuze en gemak biedt.

www.hepcomotion.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers