www.technologieenindustrie.com
Hepco Motion News

HepcoMotion aanwezig op Technishow

HepcoMotion, wereldwijd toonaangevende fabrikant van lineaire bewegingssystemen, kijkt ernaar uit om zijn innovatieve productassortiment te presenteren op de Technishow in Utrecht, de grootste tentoonstelling op het gebied van industriële productietechnologie en verwerking in de Benelux. Hepco heeft een breed scala aan producten die aan vrijwel alle eisen kan voldoen, variërend van lineaire tot rondgeleidingssystemen en van zwaar belastbare tot XYZ-systemen.

HepcoMotion aanwezig op Technishow

Bezoekers kunnen kennismaken met het Hepco GFX Guidance System voor Beckhoff XTS (eXtended Transport System). Deze oplossing maakt gebruik van de PRT2- en 1-Trak geleidingssystemen van Hepco die samenwerken met het Beckhoff XTS lineaire rondgeleidingssysteem om te voldoen aan de behoeften van zware XTS-toepassingen waarbij de eisen ten aanzien van bewegingsprofielen en lange-termijn duurzaamheid bijzonder hoog zijn. Wagens kunnen individueel worden bestuurd waardoor de doorlooptijd niet wordt beïnvloed door beperkingen die gewoonlijk door het traagste proces worden veroorzaakt: wagens kunnen langer of korter op een station verblijven als dat nodig is.

De combinatie van technologieën van marktleiders Beckhoff en Hepco biedt gebruikers een robuuste, flexibele en op hoge productie gerichte oplossing die een revolutie teweeg zal brengen in productieprocessen op velerlei gebied. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor een groot scala aan toepassingen, zoals een baanscheider met variabele snelheid voor het sorteren van willekeurig geplaatste items in aparte banen, of een dubbelzijdig systeem voor een compacte toepassing waarbij meerdere bewegingsprofielen nodig zijn.

Hepco zal vooral aandacht vestigen op haar topproduct: het GV3 lineair V-geleidingssysteem. De GV3 is ontworpen voor een breed scala aan automatiserings- en lineaire toepassingen en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingsomgevingen: van cleanrooms tot omgevingen waar onder zeer zware omstandigheden moet worden gewerkt. Het systeem is zeer nauwkeurig en bijzonder geschikt voor precisietoepassingen in de medische en wetenschappelijke wereld of voor welke toepassing dan ook waar nauwkeurigheid van het grootste belang is. Met hoge snelheden – tot acht meter per seconde – is de GV3 toch een van de stilste lineaire systemen op de markt.

Hepco staat bekend om zijn V-geleidertechnologie – een unieke veegactie die vuil van de geleiding verwijdert, waardoor deze systemen bedrijfszeker en betrouwbaar blijven. Hepco is al sinds 1969 toonaangevend in de ontwikkeling van de V-geleidertechnologie en blijft innovatieve lineaire producten ontwikkelen die nieuwe oplossingen bieden aan ontwerpingenieurs.

Deskundigen van Hepco zullen aanwezig zijn om applicaties en productaanbiedingen te bespreken. Hepco kijkt ernaar uit om bezoekers te ontmoeten in hal 10, stand B006 op de Technishow in de Utrechtse Jaarbeurs van 1-4 september .

www.hepcomotion.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers