www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco zorgt tijdens EUROSKILLS 2012 exclusief voor verspaningsgereedschap

Van 4 tot 6 oktober is het circuit van Spa-Francorchamps in België gastheer van Europa's grootsteberoepsvaardighedencompetitie, EUROSKILLS 2012, de Europese kampioenschappen voor handenarbeid-, technische en technologische beroepen. Een uniek evenement van internationaal formaat waarbij 423 jonge Europeanen uit 23 landen in zes belangrijke sectoren tegen elkaar in competitie gaan.

Seco zorgt tijdens EUROSKILLS 2012 exclusief voor verspaningsgereedschap
EUROSKILLS_2012.jpg

Ten behoeve van het frees- en CAD/CAM-onderdeel van de competitie zorgt Seco Tools exclusief voor gereedschappen om de jonge en vakbekwame deelnemers uit heel Europa te ondersteunen. Als een waardig Europees evenement wordt er in de frees- en CAD/CAM-competitie tegen elkaar gestreden door vertegenwoordigers uit België, Finland, Luxemburg, Nederland, VK, Spanje, Portugal en Noorwegen. 

Tijdens deze drie dagen wordt van elke kandidaat verwacht dat hij binnen een bepaalde tijd drie werkstukken kan bewerken volgens de specificaties van een vakkundige commissie. Seco zorgt voor de volgende serie verspaningsgereedschappen: frezen (Quattromill®, Turbo en Minimaster®), gereedschappen voor de bewerking van gaten (Perfomax®, volhardmetaalboren), ruimers (Precimaster™), schroefdraadsnijgereedschappen (Threadmaster™), volhardmetaalfrezen (Jabro™-Solid²) en beitelhouders (EPB).

"Dit is voor Seco een uitstekende gelegenheid om jonge vakbekwame technici op het gebied van CAD/CAM en frezen te ondersteunen met onze kwaliteitsgereedschappen. Seco Tools staat voor kennis en vaardigheid en Euroskills 2012 staat voor ontwikkeling van deze vaardigheden bij jonge mensen: een uitstekende combinatie", zegt Helga Dekempeneer, Algemeen Directeur, Seco België.

Bezoek voor meer informatie over EUROSKILLS 2012 de website:
http://www.euroskills.org/cms/index.php/events/euroskills-2012

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers