www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuw constant frictiescharnier met grotere behuizing van Southco levert extra weerstand in een kleiner profiel

Southco heeft zijn lijn constante frictiescharnieren uitgebreid met een nieuwe versie met extra wrijving en een lager gewicht voor toepassingen met beperkte ruimte. Afhankelijk van de frictie die de toepassing vereist, integreert het Southco E6-10E frictiescharnier met grotere behuizing de weerstand van twee scharnieren in één scharnier, waardoor gewicht wordt bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

Nieuw constant frictiescharnier met grotere behuizing van Southco levert extra weerstand in een kleiner profiel

Southco's E6-10E nieuwe scharnier levert een hoger asymmetrisch koppel voor toepassingen die maximale wrijving in kleine ruimtes vereisen. Het lichtgewicht E6-10E frictiescharnier heeft een lager profiel dan Southco's standaard E6 serie, waardoor het een ideale oplossing is voor een verscheidenheid aan vervoertoepassingen met beperkte ruimte, zoals zitplaatsen in vliegtuigen en opbergvakken in auto's. Net als de standaard E6 serie van Southco biedt de E6-10E een lange levensduur en vereist hij geen onderhoud of aanpassing gedurende de levensduur van de meeste toepassingen.

"Het nieuwe E6-10E constant frictiescharnier met grotere behuizing levert significant betere prestaties voor toepassingen met beperkte ruimte," vertelt Global Product Manager Stewart Beck. "Dit hoogwaardige scharnier zorgt voor een hoger koppel in de beschikbare ruimte, waardoor gewicht kan worden bespaard bij de toepassing en de totale kosten van de installatie kunnen worden verlaagd.”

Voor meer informatie over Southco's complete lijn oplossingen met E6 constante frictiescharnieren, ga naar www.southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers