www.technologieenindustrie.com
Baumer

CombiSeries zet nieuwe maatstaven voor procesinstrumentatie

Baumer tilt functionaliteit, veiligheid en flexibiliteit bij procesinstrumentatie naar een geheel nieuw niveau met de nieuwe CombiSeries. De eerste twee modellen in deze nieuwe serie, te weten de Combipress druktransmitter en de CombiTemp thermometer zijn reeds leverbaar. Beide producten kunnen worden gecombineerd met de nieuwe CombiView generatie displays en kunnen daarmee maximale klantvoordelen realiseren. Samen met de roestvast stalen hygiënische behuizing die ook nieuw werd ontwikkeld, kunnen de meetinstrumenten worden ingesteld en gebruikt volgens de individuele behoeften van de gebruiker, bijvoorbeeld in de voedingsindustrie.

CombiSeries zet nieuwe maatstaven voor procesinstrumentatie
Het CombiView display is indrukwekkend met zijn presentatie in één oogopslag van alle noodzakelijke en gewenste informatie. In termen van de visuele modus van het display, kan de gebruiker kiezen uit verschillende opties: analoog, digitaal of illustratief. Het grote display zorgt er ook voor dat gebruikers de gemeten waarden zelfs op grotere afstand kunnen lezen. Bovendien werkt de achtergrondkleur van het scherm als een verkeerslichtsysteem (rood/groen), afhankelijk of de meetresultaten een kritische waarde hebben bereikt die interventie van de gebruiker vereist. Het is heel gemakkelijk om de instellingen te wijzigen met behulp van het touch screen scherm, zelfs tijdens het procesverloop.

De betreffende behuizing completeert de indrukwekkende functionaliteit van de nieuwe productserie. Met beschermingsklasse IP 69 K en een compleet roestvast stalen ontwerp, is de hygiënische uitvoering zelfs bestand tegen de ruwste omstandigheden. Daarnaast zorgt de rotatiemogelijkheid rond twee assen voor nog meer flexibiliteit bij de installatie.

Betrouwbare en nauwkeurige metingen kunnen met de Combipress druktransmitter worden uitgevoerd tussen -1 en 400 bar en met de CombiTemp thermometer tussen -50 en +400 graden Celsius.

Afbeelding: De CombiTemp (links) en de Combipress van Baumer samen met het nieuwe CombiView display bieden veiligheid en gebruiksgemak bij procesinstrumentatie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers