www.technologieenindustrie.com
Komet Group

Maximale boorcapaciteit en maatnauwkeurigheid

Als één van de toonaangevende full-range leveranciers van precisiegereedschappen, bouwt de KOMET GROUP voortdurend aan de ontwikkeling van haar programma gereedschappen waarmee gebruikers hun productiviteit verder kunnen verhogen. Een typisch voorbeeld hiervan is de nieuwe KOMET KUB Centron® Powerline die als een standaard gereedschap werd geïntroduceerd op de AMB 2012 - een geavanceerde ontwikkeling van de KOMET KUB Centron® kernboor.

Maximale boorcapaciteit en maatnauwkeurigheid
De nieuwe Powerline serie bevat belangrijke kenmerken van de KUB Centron® gereedschappen zoals de centrale boorkroon, het duidelijke aansluitpunt en de boorkop. Het gebruik van vierzijdige Quatron reversibele snijkanten is echter nieuw. Gebruikers profiteren van de dubbele boorhoeken en de daaruit voortvloeiende toename van de voedingsnelheden. Dit leidt tot kortere productietijden.

De centrale boorkroon van de KOMET KUB Centron® Powerline leidt het gereedschap nauwkeurig in de booras en garandeert zo maatnauwkeurigheid, rechtheid en maximale procesbetrouwbaarheid tijdens het boren tot een diepte van 9 × D. De extreem robuuste Quatron reversibele snijkant garandeert maximale stabiliteit en een optimale spaanafvoer zelfs bij grote boordieptes. Dankzij de snedeverdeling per kant (vanaf x 39 mm) zijn korte spanen mogelijk, zelfs met moeilijk te verspanen materialen. De nieuwe KOMET KUB Centron® Powerline kan worden toegepast met alle bestaande KUB Centron® basiscomponenten.

B01_KOMET_KUB-Centron-Powerline
Op de AMB 2012 presenteerde de KOMET GROUP de nieuwe standaard serie KOMET KUB Centron® Powerline, de boorkop die is uitgerust met vierzijdige reversibele snijkanten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers