www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Alles online: webinars, training en advies

Thuiswerken is iets wat veel mensen momenteel doen. Daarom biedt EPLAN nu een aantal online diensten aan, waaronder webinars, die gebruikers praktische ondersteuning bieden. Een andere nieuwe dienst is de mogelijkheid om online advies in te winnen en met consultants te vergaderen via videoconferenties, aangevuld met nuttige online trainingen van de EPLAN Training Academy.

Alles online: webinars, training en advies

 

Bernd Schewior.jpg: " Ons doel is om op elk moment klaar te staan voor onze gebruikers. Momenteel bieden we online vergaderingen en diensten op afstand aan, waarbij vragen van klanten real-time door ons worden beantwoord,» vertelt EPLAN Vice President Professional Services Bernd Schewior.

Veel deelnemers namen deel aan een van de webinars over het onderwerp ‘EPLAN en thuiswerken’, waaruit blijkt dat er veel vraag is naar oplossingen over dit thema. EPLAN reageert positief op de veranderende marktomstandigheden door een compleet pakket aan digitale mogelijkheden samen te stellen. Dit omvat onder andere het bovengenoemde webinar over ‘EPLAN en thuiswerken’, die gebruikers direct en zeer praktisch ondersteunen in hun veranderde dagelijkse werkomgeving. Onderwerpen als remote access tot EPLAN software, VPN-verbindingen met bedrijfsnetwerken of repliceren van master data kwamen aan bod. Ze zijn nu ook beschikbaar als videostreams - kijk bijvoorbeeld eens op de EPLAN website (www.EPLAN.nl).

Meer verdieping
Iedere week vindt een tips & tricks webinar en een Q&A vragenuurtje plaats. Onderwerpen die o.a. aanbod komen zijn: automatiseren van schema’s met EPLAN Cogineer, 3D mogelijkheden met EPLAN Pro Panel en migratie EPLAN 5. EPLAN biedt deze webinars gratis aan om gebruikers de kans te geven zich vertrouwd te maken met deze onderwerpen of zich er meer in te verdiepen.

Nu ook online advies
Persoonlijk advies op locatie is de standaard, met name voor diensten als training en advies. Klanten van EPLAN hebben nu tal van mogelijkheden om via videoconferenties digitaal te profiteren van adviesdiensten. Deze remote consulting diensten kunnen worden gebruikt om bedrijfsprocessen te analyseren en proactief te werken aan verbeteringen die wellicht al eerder hadden moeten doorgevoerd. EPLAN Vice President Professional Services Bernd Schewior legt uit: "Ons doel is om op elk moment klaar te staan voor onze gebruikers. Op dit moment bieden we online diensten aan, waarbij vragen real-time door ons worden beantwoord. Doordat er geen rekening gehouden hoeft te worden met reistijd bestaat de mogelijkheid om dit ook zeer flexibel inplannen, eventueel in blokken van één of meerdere uren verdeelt over meerdere dagen. Op deze wijze krijgt u telkens op het juiste moment de antwoorden die u in staat stellen om de juiste keuzes te bepalen.

Uitbreiding van het online trainingen aanbod

De EPLAN Training Academy werkt hard aan de uitbreiding van het aanbod van online trainingen. De academie biedt trainingen aan over verschillende belangrijke onderwerpen, waaronder basistrainingen voor vele productgroepen als EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel. Ook zijn er special trainingen over macro- en apparatentechnologie, apparaat- en masterdata creatie, en niet te vergeten PLC’s, die alle online worden aangeboden.

Onze webinars worden wekelijks georganiseerd. De bezoekers kunnen zich inschrijven via: https://www.EPLANtrainingen.nl/EPLANtrainingen-nl-trainingen-tipstrickswebinar.asp
Kijk op https://solutions.EPLAN.nl/thuiswerken-met-EPLAN voor alle informatie over thuiswerken en alle online mogelijkheden die EPLAN te bieden heeft.
Meer informatie vindt u op: www.EPLAN.nl of stuur een e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers