www.technologieenindustrie.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

HEXAGON INTRODUCEERT HOOGNAUWKEURIGE KLAUWPLATEN ALS ONDERDEEL VAN HET AANBOD VAN COMPONENTBEVESTIGINGSACCESSOIRES VOOR CMM'S EN ANDERE MEETAPPARATUUR

Hexagons Manufacturing Intelligence-divisie heeft nieuwe hoognauwkeurige klauwplaten geïntroduceerd om een van de meeste voorkomende taken op coördinatenmeetmachines (CMM's) te verbeteren: het meten van cilindrische en draaisymmetrische onderdelen.

HEXAGON INTRODUCEERT HOOGNAUWKEURIGE KLAUWPLATEN ALS ONDERDEEL VAN HET AANBOD VAN COMPONENTBEVESTIGINGSACCESSOIRES VOOR CMM'S EN ANDERE MEETAPPARATUUR

Hexagons Swift-Fix klauwplaten zijn ontworpen om componenten op hun plaats te houden met behulp van drie of zes bekken. De hoognauwkeurige, zelfcentrerende en herhaalbare Swift-Fix klauwplaten oefenen consistente krachten uit op alle bekken en helpen de gebruiker tijdens het meetproces de hoogste niveaus van precisie en kwaliteit te realiseren. Dankzij een groot en eenvoudig bedienbaar aanpassingsbereik kunnen componenten met verschillende diameters snel worden bevestigd. Onderdelen kunnen, afhankelijk van de toepassing, op de binnen- of buitendiameter worden bevestigd.

Alle driebeks-klauwplaten zijn voorzien van bekken voor binnen- en buitenklemming om de best mogelijke positionering te garanderen voor alle mogelijke toepassingen. Zesbeks-klauwplaten zijn voorzien van andere positionerings- en aanslagpennen zodat de klemming flexibel kan worden aangepast aan veranderende toepassingen.

Swift-Fix klauwplaten worden geproduceerd van roestvast staal of aluminium met extra ALTEF®-coating. Bovendien zijn alle klembekken onder vacuüm gehard en gepolijst. Dankzij Hexagons materiaalkeuze en aandacht voor kwaliteit zijn alle klauwplaten eenvoudig te onderhouden en behouden ze hun maximale precisie en herhaalbaarheid tijdens langdurig gebruik.

Dankzij flexibele bevestigingsplaten kunnen Swift-Fix klauwplaten direct op de machinetafel worden gemonteerd. Bovendien zijn alle beschikbare klauwplaten compatibel met Hexagon Swift-Fix grondplaten en Leitz verdeeltafels.

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers