www.technologieenindustrie.com
BRADY

BBP85™ labelprinter voor grote labels in 4 kleuren

Nieuwe industriële printer biedt eenvoudig besturingssysteem, meerkleurendruk en 254 mm brede signs

BBP85™  labelprinter voor grote labels in 4 kleuren
Brady introduceert de BBP™85 labelprinter, een compleet nieuwe thermische transferprinter voor grote labels in 4 kleuren.. De BBP85 printer is uitgerust met een zeer eenvoudig te bedienen touch screen interface en kan veelkleurige borden en labels printen tot 254 mm breed. In combinatie met de Brady materialen die geen moeite hebben met zware indoor-omstandigheden en outdoor tot 10 jaar meegaan, biedt de BBP85 labelprinter een optimale in-huis printoplossing voor  veiligheid- en omgevingsidentificatie.

Grote output, kleine moeite
Met veelkleurige print-on-demand tot 254 mm breed en 5 m lang, zal uw boodschap zeker worden opgemerkt, zelfs als deze wordt aangebracht op grote installaties of in grote ruimtes. Met BBP85 heeft ieder teamlid de mogelijkheid om effectieve, full color borden en labels te maken, waar en wanneer ze in een ruimte ook nodig zijn. “Klanten kunnen in hun eigen omgeving binnen enkele minuten zelf grote en hoog kwalitatieve afbeeldingen maken,” aldus Hilde De Swerdt, Brady Product Marketing Manager Printing Systems. “Iedereen in je team kan deze printer gebruiken en labels maken met weinig of geen training.”

De nieuwe printer wordt geleverd met het  snelste en makkelijkste besturingssysteem van Brady. De touch-screen interface zorgt voor een snel, eenvoudig en toegankelijk labelontwerp. Het is bovendien voorgeprogrammeerd met handige applicaties voor het creëren van  visuals, zoals leidingmerkers, CLP/GHS etiketten en chemische pictogrammen.

Gedurfde vierkleurendruk
De BBP85 drukt tot 4 kleuren op een label, en ondersteunt daarbij het maken van professioneel ogende, op maat gemaakte labels, en waarschuwingstekens, die aandacht trekken en uiteindelijk leiden tot het verhogen van veiligheid en productiviteit. De BBP85 printer biedt tevens een uitgebreide lijst van geavanceerde ontwerp- en printmogelijkheden. Hij heeft meer dan 300 ingebouwde symbolen, honderden pictogrammen, drie types streepjescodes en 11 operationele talen. Er is een handige USB-poort voor het delen en uploaden van bestanden, maar ook een Ethernet poort voor eenvoudige netwerken. Gebruikers kunnen hun eigen bestanden, logo's en standaard lettertypen importeren, of de printer aansluiten op een pc voor nog meer ontwerpflexibiliteit door gebruik te maken van Brady's MarkWare™ Facility Identification Software.

Materialen van topkwaliteit
In lijn met Brady's ruime aanbod van hoogwaardige identificatiematerialen, biedt de BBP85 printer een uitgebreide reeks materiaalopties van industriële kwaliteit. Deze materialen lopen in de industrie voorop wat betreft duurzaamheid en zijn voorzien van een krachtige lijm die kleeft aan bijna elk type oppervlak - zowel binnen als buiten. De BBP85 Sign and Label Printer print op vinyl, polyester, glow-in-the-dark, reflectieve en andere speciale materialen. Voorbedrukte label headers bord headers zijn ook beschikbaar om gebruikers te helpen bij het nog sneller ontwerpen en printen van algemene en conforme veiligheids- en gebouwenidentificatie. Deze visuals kunnen makkelijk worden aangebracht op lege signalisatieborden om zo snel een op maat gemaakt bord te ontwerpen.

Voor meer informatie over de nieuwe BBP85 Sign and Label Printer, bezoek www.bradyeurope.com/bbp85

Voor meer informatie over de complete lijn van Brady's producten en aanbiedingen, bezoek www.bradyeurope.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers