www.technologieenindustrie.com
BRADY

Lockout/Tagout trainingsvideo over wereldwijde best practices om incidenten terug te dringen

Brady Corporation, een wereldwijde leverancier van industriële veiligheidsoplossingen, heeft een modulaire opleidingsfilm gemaakt over de lockout/tagout veiligheidsprocedure. De film is bedoeld om zowel de veiligheidsmanagers als de medewerkers die kunnen worden blootgesteld aan gevaarlijke vrijkomende energie van machines, te informeren en op te leiden. De Lockout/Tagout Global Best Practices Training Video is beschikbaar in meer dan 10 talen.

Lockout/Tagout trainingsvideo over wereldwijde best practices om incidenten terug te dringen
Training in uw eigen taal
De ware kracht van veiligheidsprocedures ligt bij aanvaarding en bruikbaarheid. Incidenten kunnen worden vermeden als mensen in staat zijn en bereid zijn om de veiligheidsprocedure te volgen. Omdat dit zo belangrijk is, biedt Brady Corporation haar Lockout/Tagout Global Best Practice Training Video in vele talen aan: Brits Engels, Amerikaans Engels, Frans, Canadees Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Turks, Russisch en Chinees. Afhankelijk van toekomstige noden, wordt de video in bijkomende talen ontwikkeld.
 
In elke taal toont de Lockout/Tagout video hoe de verschillende lockout/tagout apparaten moeten worden gebruikt en hoe ze incidenten en dodelijke slachtoffers kunnen voorkomen. Wat de film daadwerkelijk laat zien is hoe kleine, logische en bijna moeiteloze stappen een groot effect kunnen hebben op de veiligheid van medewerkers. Je kunt modules uit de trainingfilm naar behoefte toevoegen of verwijderen.
 
Lockout/Tagout
Wereldwijd zijn miljoenen werknemers elke dag blootgesteld aan gevaarlijke vrijkomende energie van machines. Duizenden letsels en sterfgevallen kunnen worden voorkomen, als de energietoevoer naar machines veilig wordt afgesloten voordat onderhoudswerken beginnen. 
 
Lockout/Tagout (LOTO) is een veiligheidsprocedure die ervoor zorgt dat gevaarlijke machines op de juiste manier zijn afgekoppeld en niet opnieuw kunnen worden gestart, voordat de onderhoudswerken zijn beëindigd. Lockout/Tagout bestaat uit een hangslot en een lockout apparaat die de energiebron zodanig vergrendelen dat gevaarlijke stroombronnen niet kunnen worden ingeschakeld. De procedure vereist dat een label moet worden aangebracht op het vergrendelde apparaat dat aangeeft dat dit niet mag worden ingeschakeld.
 
Go for zero
Zowel de Lockout/Tagout apparaten als de Lockout/Tagout Global Best Practice Training Video kan een belangrijke troef zijn om het aantal incidenten of risico's bij onderhoud en service te beperken. Door de energiebron te blokkeren, of deze nu elektrisch, mechanisch of hydraulisch is, is de apparatuur die wordt onderhouden veiliger. Pas wanneer de laatste onderhoudsmonteur zijn hangslot heeft verwijderd, kan de energiebron weer worden ingeschakeld. Dit maakt onderhoudsmedewerkers effectief verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid en maakt lockout/tagout een betrouwbare bondgenoot bij het terugdringen van risico's en incidenten in elke industrietak.
 
Bekijk de gratis trailer van de Lockout/Tagout Global Best Practice Training Film op www.bradyeurope.com/lotomovie
 
Neem voor meer informatie contact op met Brady Corporation op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 


Lockout/Tagout trainingsvideo over wereldwijde best practices om incidenten terug te dringen
Lockout/Tagout trainingsvideo over wereldwijde best practices om incidenten terug te dringen

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers