www.technologieenindustrie.com
EPLAN

EPLAN kondigt nieuw abonnementsmodel aan voor licenties

De transformatie naar Smart Industry is in volle gang. Als gevolg daarvan veranderen de marktomstandigheden. De diensten van EPLAN spelen optimaal op deze veranderingen in. Vanaf augustus 2021 biedt het bedrijf nieuwe softwarelicenties uitsluitend op abonnementsbasis aan. Bedrijven profiteren daarmee vooral van meer flexibiliteit.

EPLAN kondigt nieuw abonnementsmodel aan voor licenties

Sebastian Seitz : We willen de relatie met onze klanten verder stimuleren. In tijden van digitale en industriële transformatie vormt nauwe communicatie de basis voor succes aan beide kanten", zegt Sebastian Seitz, CEO van EPLAN.

Vanaf 1 augustus 2021 zal EPLAN nieuwe licenties uitsluitend op abonnementsbasis aanbieden. EPLAN CEO Sebastian Seitz legt deze stap uit: "Voor onze klanten stemmen we onze activiteiten voor honderd procent af op de toekomst. Deze verandering zal zowel voor de huidige als voor de nieuwe klanten zijn vruchten afwerpen". Seitz is overtuigd van de voordelen. Hij noemt de aantrekkelijke toetredingsvoorwaarden, de flexibele abonnementsduur en de vele nieuwe functies bij de lancering van de komende versie van EPLAN.

Diepgaand dialoog
"Het succes van onze klanten staat centraal bij alles wat we doen", zegt Seitz. "Met onze oplossingen willen we hen volledig overtuigen en inspireren." Deze verklaring schetst ook de missie van het bedrijf: het verzekeren en bevorderen van het succes van haar klanten met efficiënte engineering. Bovendien verwacht Seitz dat het abonnementsmodel een diepgaand dialoog met klanten stimuleert. "We willen de relatie met onze klanten verder optimaliseren. In tijden van digitale en industriële transformatie vormt nauwe communicatie de basis voor succes aan beide kanten."

Nieuwe en bestaande klanten kunnen tot 31 juli 2021 nieuwe of aanvullende licentie nog als kooplicentie aanschaffen. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om nu al van onze nieuwe abonnementsvorm gebruik te maken.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers