www.technologieenindustrie.com
Lantek News

Lantek breidt zijn klantenbestand in de eerste helft van 2020 uit tot 24.800 klanten wereldwijd

Lantek, een multinationale onderneming die zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van CAD/CAM/MES/ERP-softwareoplossingen en pionier in de digitale transformatie van bedrijven in de metaalsector, consolideert zijn leiderschap op de nationale en internationale markt, zoals blijkt uit de toename van zijn klantenportefeuille in de eerste helft van 2020. Dit vertaalt zich in meer dan 1.100 nieuwe referenties voor het bedrijf.

Lantek breidt zijn klantenbestand in de eerste helft van 2020 uit tot 24.800 klanten wereldwijd

Deze groei van het aantal klanten, die het totale aantal op 24.800 brengt, is een nieuwe mijlpaal voor Lantek, vooral gezien het feit dat deze groei zich heeft voorgedaan in een moeilijke periode die werd gekenmerkt door de COVID-19-pandemie en de strenge maatregelen die door veel landen zijn genomen om deze pandemie te bestrijden. Hierdoor is de productieactiviteit in de metaalverwerkende industrie letterlijk tot stilstand gekomen of in het beste geval vertraagd.

"We zijn zeer tevreden met de respons die onze nieuwe versie, Lantek v2020, in de markt krijgt en het vertrouwen dat klanten in ons stellen om hun bedrijf continuïteit te geven en hun digitale transformatie te bevorderen", legt Juan José Colás, verkoop- en marketingdirecteur van Lantek, uit. "We mogen niet vergeten dat deze resultaten te danken zijn aan de inspanningen van de grote familie Lantek, zowel medewerkers als partners, die opnieuw blijk hebben gegeven van absolute professionaliteit en samenwerking bij de aanpassing aan de uitzonderlijke omstandigheden als gevolg van de pandemie".

Wat betreft de verdeling per regio met de grootste toename van het aantal klanten in de eerste helft van het jaar, valt Azië op, met China en Korea als koplopers, gevolgd door Europa, waar de landen van Noord- en Oost-Europa bijzonder belangrijk zijn. West-Europa heeft, met name in de afgelopen twee maanden, een robuuste groei doorgemaakt, waardoor er weer enige dynamiek is ontstaan.

In Amerika moet de activiteit in de Verenigde Staten worden benadrukt, waar Lantek nieuwe klanten heeft toegevoegd met oplossingen en grootschalige projecten.


Lantek breidt zijn klantenbestand in de eerste helft van 2020 uit tot 24.800 klanten wereldwijd

Lantek op volle capaciteit

Na de impact van het coronavirus heeft de onzekerheid de algemene markt overgenomen, en dit had ook gevolgen voor de metaalsector. Met het oog op deze situatie en de voorwaarden die de "nieuwe normaliteit" stelt, geeft Lantek zijn klanten antwoorden op de manier die het beste kent: zich aanpassen zodat de activiteit niet stopt en de productiviteit blijft toenemen.

In die zin, en samenvallend met de recente lancering van Lantek v2020 onder de slogan "Never stop", wil het bedrijf zijn engagement ten opzichte van de klanten benadrukken, door hen de mogelijkheid te bieden hen te begeleiden in hun activiteit zodat deze niet stopt.

Rekening houdend met de sterke groei van het telewerk, sluit Lantek zich aan bij deze trend door zowel zijn werknemers als zijn klanten in staat te stellen te blijven werken, waar ze zich ook bevinden. De nieuwe 2020-versie is daarom klaar voor contingentie en gebruik in verschillende virtualisatiescenario's, zodat de technische en commerciële kantoormedewerkers van een klant op afstand gebruik kunnen blijven maken van Lantek-producten, dankzij de innovaties die zijn opgenomen in het Lantek 360º-cloudplatform.

Ook zal het bedrijf zijn diensten en werkzaamheden op volle capaciteit leveren om zijn klanten op elk moment en vanaf elke locatie te kunnen bedienen. "goed gebruik maken van de technologische vooruitgang maakt deel uit van de filosofie van slimme productie. Klanten vragen om dit soort service en Lantek is altijd in staat om deze taak te vervullen", benadrukt de verkoop- en marketingdirecteur van Lantek.

www.lantek.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers