www.technologieenindustrie.com
Mazak News

Met investeren steeds een stapje naar boven

Met investeren moet je altijd een stap verder gaan dan er al staat. Want dan kun je als bedrijf de volgende stap maken en doorgroeien, vindt Wim Beekenkamp, directeur van Quintall.

Met investeren steeds een stapje naar boven

Afgelopen voorjaar heeft het metaalbedrijf in het Westland zowel in de verspaning als plaatbewerking geïnvesteerd. In de eerste plaats omdat steeds meer klanten uit voornamelijk de tuinbouwindustrie een one-stopshop toeleverancier zoeken en ze de lat qua kwaliteit hoger leggen. Daarnaast kan Quintall met onder andere de nieuwe fiber lasersnijmachine de positie uitbreiden naar nieuwe markten.

De tijd dat het buitenland het Westland alleen maar kende van de tomaten, komkommers en andere groenten is al lang voorbij. Tegenwoordig draait het steeds meer om de glastuinbouwexpertise en -technologie die de regio exporteert, inclusief de logistieke oplossingen voor de voedselproductie. Metaalbedrijf Quintall in Kwintsheul ontwikkelt zich met deze sector mee. Vooral sinds directeur Wim Beekenkamp met enkele overnames in het eerste decennium van deze eeuw, de basis heeft gelegd voor de one-stop-shop toeleverancier die de onderneming nu is.

Daarmee speelt hij in op de vraag van opdrachtgevers in de tuinbouwindustrie. “Vroeger deden we profielbewerking. Plaatbewerking is daar later bijgekomen en in 2008 zijn we vanuit klantvragen gestart met verspanen.

www.mazakeu.be
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers