www.technologieenindustrie.com
SCHUNK News

Klemkrachtblok voor wie automatisering nieuw is

Zowel voor zij voor wie automatisering nieuw is als voor de doorwinterde professionals zijn heel wat factoren, waaronder de kost, doorslaggevend voor de keuze van nieuwe producten waarmee ze hun processen kunnen automatiseren.

Klemkrachtblok voor wie automatisering nieuw is
De SCHUNK TANDEM PGS3-LH 100 spanner is perfect voor zij voor wie automatisering nieuw is. Hij is verkrijgbaar als startpakket, met consoleplaat voor directe montage op machinetafels, verdeelkoppen of SCHUNK VERO-S NSL3 150-klemstations.

SCHUNK biedt reeds een aantal kostenefficiënte oplossingen voor de handling van onderdelen dankzij het eenvoudige automatiseringsprogramma en het Plug & Work-assortiment voor cobots. De competente leider op het gebied van grijpsystemen en klemtechniek breidt nu zijn aanbod voor stationaire werkstukklemming uit en lanceert een onderhoudsarme spanner als opstap naar de wereld van de automatisering.

Onderhoudsarm en nauwkeurig

Het pneumatisch aangedreven klemkrachtblok SCHUNK TANDEM PGS3-LH 100 kan via de geïntegreerde flens direct worden gemonteerd op de machinetafels, verdeelkoppen of SCHUNK VERO-S NSL3 150 klemstations van bewerkingscentra. Het compacte en vierkante ontwerp zorgt voor optimale toegankelijkheid en een aanzienlijke slag van 6 mm per klem. Met een klemkracht van 4.500 N en een rondloopnauwkeurigheid van 0,002 mm is de onderhoudsarme SCHUNK TANDEM PGS3 uitermate geschikt voor basistoepassingen voor de bewerking van aluminium en plastic.

Speciale functies met het oog op kwaliteit zijn onder andere: het spaanafstotende ontwerp, de componenten met behandeld oppervlak in de power flux en het feit dat de lange geleidingen van de basisklem voorkomen dat de spanklauwen omhoog gaan. De spanner kan worden uitgerust met alle standaard bovenste klemmen met tand en groef (KTR, KTR-H) uit 's werelds grootste spanklauwassortiment van SCHUNK. De spanner is geschikt voor onmiddellijk integratie in elk machinegereedschap: hij is voorzien van laterale luchtaansluitingen en ingebouwde spievertanding.

www.schunk.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers