www.technologieenindustrie.com
WAGO News

MEER AANRAAKBESCHERMING VOOR GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE GEBIEDEN

De WINSTA® MINI-installatieaansluitingen van WAGO bieden IP40-bescherming.

MEER AANRAAKBESCHERMING VOOR GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE GEBIEDEN

Klein, compact en nu aanraakveilig: alle connectoren van WAGO's WINSTA® MINI Pluggable Connection System zijn nu verkrijgbaar met IP40-bescherming. De compacte installatieconnectoren van WAGO, die overtuigen door hun kleine formaat en zonder gereedschap te bedienen, zijn klaar voor gebruik in zeer toegankelijke gebieden, zoals winkels, beursbouw of zelfs meubelbouw.

Door de aanraakbeveiliging te verhogen tot IP40, wordt de gebruiker beschermd tegen contact met de spanningvoerende delen van het product - zelfs als er gereedschap met kleine punten (diameter groter dan 1 mm) wordt gebruikt.

Verhoogde veiligheid maakt de WINSTA® MINI-connectoren perfect voor installaties waarin elektrische componenten gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief leken. Toepassingen zijn onder meer installaties in de eventtechnologiesector, retail- en winkelactiviteiten of laboratoriumapparatuur. Toepassingen in de krapste ruimtes, zoals armaturen die in meubels of stopcontacten zijn geïnstalleerd en oplaadstations die in meubels zijn geïntegreerd, zullen ook profiteren van de nieuwe aanraakveilige connectoren.

De WINSTA® MINI-familie, ontworpen voor een nominale stroom van 16 A, maakt elektrische installaties in besloten ruimtes stekerbaar en speelt daarmee in op de groeiende trend van miniaturisatie. Naast verschillende connectoren omvat de WINSTA® MINI-familie ook zowel verdeelconnectoren als voorgeconfectioneerde kabels. De verhoogde bescherming tegen onbedoeld contact wordt bereikt met gemodificeerde trekontlastingsbehuizingen.

De wijziging vormt een optimale aanvulling op het portfolio voor toepassingen in goed bereikbare gebieden; Het is ook mogelijk om 3-polige MIDI-connectoren aanraakveilig te maken door gebruik te maken van de IP2XD-behuizing met trekontlasting.
Jouw voordelen:

  • IP40-bescherming voor alle connectoren van de WINSTA® MINI-familie
  • Compact ontwerp voor aders met een doorsnede tot 1,5 mm2
  • Eenvoudige bediening zonder gereedschap
  • Breed scala aan coderingsopties

www.wago.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers