www.technologieenindustrie.com
DRiV

Belgische Monroe® ophangingstechniek toegepast op bekroonde Polestar 2

Belgische Monroe® ophangingstechniek toegepast op bekroonde Polestar 2

Belgische Monroe® ophangingstechniek toegepast op bekroonde Polestar 2

St. Truiden, België, 13 januari 2021 – De nieuwe volledig elektrische fastback Polestar 2 is onlangs door AutoGids en Le Moniteur Automobile uitgeroepen tot België’s Beste Auto van 2020 in de categorie grote elektrische voertuigen. Afgezien van het lokale belang van deze erkenning, is de auto voorzien van passieve schokdempers die zijn uitgerust met de innovatieve Monroe® RideRefine RC1 kleppen, die zijn ontworpen en getest in St. Truiden, België en deel uitmaken van DRiV's Monroe OE Solutions-programma. DRiV is onderdeel van Tenneco Inc. (NYSE: TEN) en een wereldwijd topbedrijf op het gebied van de vervangingsmarkt en OE-ride.

"De Polestar 2 is een van de meest opwindende nieuwe elektrische voertuigen op de markt en is de lof van AutoGids en Le Moniteur Automobile meer dan waard", aldus Rudi Schurmans, executive director ride control bij DRiV. "We zijn er trots op dat onze innovatieve dempingstechnologie, samen met de in België ontworpen RC1 klep, onderdeel zijn van het pakket, dat bestuurders onovertroffen comfort en controle biedt.”

De nauwkeurig afgestemde RideRefine RC1 kleppen maken gebruik van frequentie-afhankelijke demping om de hoogfrequente wielbewegingen op ruwe wegen te verminderen. Daarmee kunnen de hoofdkleppen van de dempers zowel wegcontact als wegligging verbeteren door een consistente, forse demping van de laagfrequente wielbewegingen, wat resulteert in een meer gebalanceerde, verfijnde en wendbare rijervaring.

Voor meer informatie over de producten van Monroe OE Solutions bezoek www.oe-monroe.com

Polestar is een zelfstandig elektrisch prestatiemerk, opgericht door de Volvo Car Group en Geely Holding. Meer informatie vindt u op www.polestar.com

Bezoek www.tenneco.com voor meer informatie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers