www.technologieenindustrie.com
Lantek News

Lantek verovert de Hongaarse markt met Lamitec Kft

Lantek, een multinational gericht op de ontwikkeling en marketing van CAD/CAM/MES/ERP software-oplossingen en een pionier in de digitale transformatie van bedrijven in de metaalsector, heeft een distributieovereenkomst met Lamitec Kft aangekondigd om zijn aanwezigheid op de Hongaarse markt te versterken.

Lantek verovert de Hongaarse markt met Lamitec Kft

  • Met Lamitec Kft voegt de multinational een nieuwe partner toe aan zijn distributiekanaal en breidt het zijn aanwezigheid in Hongarije uit
  • Beide ondernemingen zullen samenwerken om bedrijven te helpen hun processen te transformeren om te voldoen aan de vereisten van Industrie 4.0

Dankzij dit nieuwe partnerschap blijft Lantek zijn kanaalstrategie ontwikkelen en zijn leiderschap in Oost-Europa consolideren.

Lamitec Kft, gevestigd in Budaörs, is een onderneming die gespecialiseerd is in de distributie, automatisering en ondersteuning van plaatbewerkingsmachines met gebruikmaking van de meest uiteenlopende technologieën. Aanvankelijk was het bedrijf actief als plaatbewerkingsafdeling binnen de groep GE-CO Hungary, maar zijn groei en goede staat van dienst, alsmede zijn ervaring en deskundigheid op de markt hebben ertoe geleid dat het sinds vorig jaar een zelfstandige dochteronderneming binnen de groep is geworden.

Lamitec Kft spitst zijn activiteiten vandaag toe op plaatbewerking, met speciale aandacht voor de transformatie- en moderniseringsbehoeften van de Hongaarse markt, door gebruik te maken van ultramoderne technologieën die de machineprestaties helpen maximaliseren, zoals het geval is met Lantek.

Van nu af aan en naar aanleiding van de overeenkomst die met de Spaanse multinational werd gesloten, zet Lamitec Kft een nieuwe stap voorwaarts in zijn streven om één van Hongarijes toonaangevende technologie-integratoren voor de metaal- en plaatwerksector te worden. Lamitec Kft is klaar om te voldoen aan de groeiende vraag naar bewerkingsmachines die zijn uitgerust met de nieuwste generatie van Lantek Expert snij- en ponstechnologie en biedt zijn klanten bovendien een uitgebreide service aan.

"Industrie 4.0 is een wereldwijd fenomeen en Hongarije ontkomt er niet aan. Maar voordat de intelligente fabriek werkelijkheid kan worden, moeten veel Hongaarse bedrijven een inhaalslag maken op het gebied van productiebeheer om vervolgens de productiviteit te kunnen verhogen", legt Rubén Segura, Area Sales Manager bij Lantek, uit. "Ons doel is om Lamitec Kft te helpen deze leemtes op te vullen met de software van Lantek. Deze overeenkomst gaat ongetwijfeld verder dan enkel de distributie, aangezien Lamitec Kft een technologische toppartner van Lantek op deze markt wordt."

"Lanteks internationale projectie, korte responstijden, evenals zijn eersteklas verkoop- en technische ondersteuningsteam, de kwaliteit van de geleverde service en zijn streven naar innovatie, zijn enkele van de sterke punten die de balans in de richting van Lantek hebben doen doorslaan", aldus Tamás Kutnyánszky, Managing Director van Lamitec Kft. "Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap voor beide partijen zeer gunstig zal zijn en wij zijn zeer verheugd om de strategische partner van Lantek in Hongarije te zijn."

In het kader van de met Lantek ondertekende overeenkomst zal Lamitec Kft instaan voor het aanbieden van de verschillende CAD/CAM-producten en oplossingen van Lantek aan bestaande en potentiële klanten op de Hongaarse markt. Hiermee wordt beoogd de klanten een volledig en concurrerend alternatief aan te bieden voor het beheer en de optimalisering van de productieprocessen.

www.lantek.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers