www.technologieenindustrie.com
Leuze Benelux

Leuze Electronic BV gaat verhuizen

Waardenburg 1-3-2021. Na 20 jaar gaat het kantoor van Leuze Electronic BV verhuizen. Voorheen gevestigd aan de Ringweistraat 6 in Waardenburg. Per 1 april 2021 – nee dat is geen grap! - wordt De Ooyen 15-C 4191 PB in Geldermalsen ons nieuwe adres. Waar wij onze klanten blijven bedienen zoals u van ons gewend bent! Ook hier staat de koffie klaar om in een persoonlijk gesprek een oplossing te zoeken voor uw productieprobleem.

Leuze Electronic BV gaat verhuizen

In een steeds veranderende industrie vinden wij samen met u de beste oplossing voor de sensor applicaties: innovatief, nauwkeurig en efficiënt. Ons gevarieerde productassortiment biedt u innovatie technologieën met optimale gebruiksvriendelijkheid en de hoogste prestaties.

De Sensor People zijn al meer dan 50 jaar venieuwers op het gebied van technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Focus ligt op de gebieden van intra logistiek, verpakking, gereedschapsmachines, automobielindustrie en laboratoriumautomatisering. Wij worden gedreven door het succes van onze klanten. Gisteren. Vandaag. Morgen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers