www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe externe roterende vergrendeling van Southco biedt verborgen vergrendeling en bediening op afstand

Southco heeft de succesvolle R4 Rotary Latch serie uitgebreid met een nieuw model met externe rotor die verbeterde prestaties biedt voor middelzware toepassingen. Southco’s R4-75 roterende vergrendeling met externe rotor heeft een geïntegreerde montagebeugel die installatie vereenvoudigt en een verborgen rotatiemechanisme voor meer duurzaamheid in toepassingen waarbij bediening op afstand vereist is.

Nieuwe externe roterende vergrendeling van Southco biedt verborgen vergrendeling en bediening op afstand

De R4-75 roterende vergrendeling met externe rotor biedt een compacte oplossing voor toepassingen die een verborgen montage en bediening op afstand van een deur of paneel vereisen. De in-lijn trekker en externe rotorfunctie zorgen voor een robuuste vergrendeling voor binnen- of buitenbehuizingen en compartimenten, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen in terreinwagens-, vrachtwagens, bussen & touringscars.

De R4-75 is vervaardigd uit corrosiebestendig staal, biedt duurzame prestaties in omgevingen met veel trillingen, en beschermt tegen blootstelling aan stof en vuil. De tweetraps vergrendeling zorgt voor een veilige en zekere vergrendeling bij lage sluitkracht, met het gemak van een “push-to-close” sluiting.

Global Product Manager Cindy Bart vult aan: “Southco's R4-75 roterende sluiting met externe rotor biedt OEM's (fabrikanten van originele apparatuur) nieuwe niveaus van ontwerpflexibiliteit, met name voor buitenpanelen van bussen en touringcars. De R4-75 Rotary Latch met externe rotor zorgt voor een veilige, verborgen vergrendeling, is op afstand te bedienen, en vereenvoudigt tegelijkertijd het installatieproces"

Meer informatie over Southco’s complete R4 lijn van roterende vergrendelingen, vindt u op www.southco.com/R4-75, of stuur een email naar onze 24/7 klantenservice afdeling: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers