www.technologieenindustrie.com
Gemu Group News

AUTOMATISERINGSCOMPONENTEN VAN GEMÜ KRIJGEN UL-CERTIFICAAT

Afsluiterspecialist GEMÜ heeft voor nog eens drie van zijn slimme automatiseringscomponenten een UL-certificaat ontvangen: de positiemelders GEMÜ 1235 en GEMÜ 1236 en de positieregelaar GEMÜ 1436 eco cPos.

AUTOMATISERINGSCOMPONENTEN VAN GEMÜ KRIJGEN UL-CERTIFICAAT

De UL-certificering geldt voor de Verenigde Staten en Canada. Het is feitelijk een voorwaarde voor machines en installatiecomponenten die daar gebruikt of daarheen geëxporteerd worden.

Positiemelders GEMÜ 1235 en GEMÜ 1236

De positiemelders GEMÜ 1235 en GEMÜ 1236 onderscheiden zich enerzijds door hun compacte en eenvoudige constructie en anderzijds door de ultramoderne functies. Ze bieden de gebruikelijke discrete feedback van de positie van de procesafsluiter (open of dicht) en beschikken over IO-Link-communicatie. De producten zijn verkrijgbaar in kunststof en roestvrij staal.

Positiemelder GEMÜ 1436 eco cPos

De positiemelder GEMÜ 1436 eco cPos kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij de tot de kernfunctionaliteiten beperkte elektronica en de functie voor snelle inbedrijfstelling (speed-AP) is dit apparaat een ongekend gebruiksvriendelijke positieregelaar voor regeltaken met basisvereisten.

www.gemu-group.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers