www.technologieenindustrie.com
Neuman Esser News

NEA Group is Goldsponsor van Mission Hydrogen

Vier bijdragen voor de 24-uurs waterstofworkshop op 25 maart.

NEA Group is Goldsponsor van Mission Hydrogen

De NEUMAN & ESSER GROUP (NEA) is opnieuw de gouden sponsor van Mission Hydrogen in 2021. Net als in 2020 bevordert de toonaangevende fabrikant van compressoren en oplossingen voor de waterstofindustrie zo de overdracht van kennis die nodig is om het energiesysteem te transformeren. In de internationale 24-uurs "Hydrogen Online Workshop" op 25 maart is NEA vertegenwoordigd met vier bijdragen uit de waterstofwaardeketen. Met zijn kennisvoorsprong inzake de productie, de opslag en het vervoer van waterstof promoot NEA ook de Hydrogen Online Conference op 8 oktober.

In de online workshop op 25 maart zullen NEA-deskundigen antwoord geven op dringende technologische vragen van de wereldwijd groeiende waterstofindustrie.

Met in totaal vier bijdragen is NEA een van de hoofdrolspelers op het evenement. Oplossingen voor de compressie van waterstof boven 500 bar voor gebruik in waterstoftankstations zullen worden gepresenteerd, evenals de optimalisering van de waardeketen van de waterstofproductie tot de eindgebruiker.

Het programma is interactief. Na een presentaties van 45 minuten door deskundigen, zijn nog eens 45 minuten gereserveerd voor vragen en antwoorden.

Er worden meer dan 15.000 deelnemers uit ongeveer 100 verschillende landen verwacht. In totaal biedt het programma 37 workshops, 13 keynotes en negen sessies voor een bezoek aan de virtuele tentoonstelling. De conferentietaal is Engels.

Kijk voor meer informatie op https://is.gd/Kb8mzH

OVERZICHT NEA WORKSHOPS

  • 25 maart 10:00 - 11:30 uur: Hoe wordt beslist in welke vorm waterstof wordt opgeslagen en vervoerd? Jos Dieteren, Andrea Fragonara, NEA
  • 25 maart 17:00 – 18.30 uur: Hoe kan de waterstofwaardeketen worden geoptimaliseerd? Jens Wulff, NEA
  • 25 maart 20:00 – 21:30 uur: Hoe schaal je hoge druk compressie met het doel van 500 bar +? Patrick McCalley, Prof. Dr. Klaus Hoff, NEA
  • 26 maart 6:00 – 7:30 uur: Hoe optimaliseert u de beschikbaarheid van uw waterstofprocesinstallaties? Stefan Damberg, Ulrich Garde, NEA

Het volledig programma is te vinden op https://www.hydrogen-online-workshop.com/program/

www.neuman-esser.de

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers