www.technologieenindustrie.com
innodisk

Innodisk brengt AIoT naar Taipei City dankzij partnerschap met Avalue

Het vandaag aangekondigde partnerschap tussen Innodisk en Avalue brengt innovatieve remote technologie uit naar de huidige verkeerssystemen

Innodisk brengt AIoT naar Taipei City dankzij partnerschap met Avalue

Innodisk kondigde vandaag een nieuw partnerschap aan met Avalue, met als doel AIoT naar de straten van Taipei City te brengen. Deze ingrijpende AIoT-oplossing is een combinatie van EPC-APL van Avalue en de InnoAGE SSD van Innodisk. Dit maakt AI-herkenning met slimme camera's voor objectdetectie, gedragsidentificatie en het monitoren van verkeersstromen mogelijk. De combinatie van deze factoren laat toe om het verkeer eenvoudiger te beheren.

Inzet van afstandsbediening voor dynamische signalisatie

Het partnerschap zal voor het eerst ingezet worden in een project rond signalisatiesystemen in het Taipei City Department of Transportation. De basis van het systeem wordt gevormd door de innovatieve InnoAGE SSD, het out-of-band management van Innodisk en het in-band management van de Avalue RS2 oplossing. De IoT-infrastructuur wordt hiermee voorzien van dual-band management met betrouwbaardere en slimmere edge devices. Met out-of-band signalering is herstel op afstand direct beschikbaar. Dat geldt ook voor apparaten die ernstige problemen ondervonden, zoals datacorruptie of het falen van het besturingssysteem.

De geïntegreerde oplossing van Innodisk en Avalue realiseert een instelbare real-time verkeerssignaalregeling op basis van de intelligente detectie van verkeersstromen, waardoor het verkeersgemak en de veiligheid voor zowel voertuigen als voetgangers verder verbeterd wordt. Kortom, deze oplossing verzamelt data om rekenprocessen en analyses uit te voeren, waardoor de files uiteindelijk met 10-15% verminderd en de communicatiekosten met 85% verlaagd worden.

Groeiend AIoT Ecosysteem

"De samenwerking tussen Avalue en Innodisk is van cruciaal belang voor het bouwen van deze AIoT-ecosystemen. De innovatieve technologie van Avalue wordt gecombineerd met de out-of-band beheermogelijkheden van Innodisk, die gestoeld is op betrouwbare industriële componenten en technologieën. Het systeem is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strengste industriële eisen," aldus Innodisk President Randy Chien. "Samen creëren we een betrouwbare geïntegreerde oplossing voor onze klanten wereldwijd."

"Naarmate het IoT de netwerken dichter bij elkaar brengt, worden ook de diverse industrieën en systemen dieper met elkaar verbonden. De eisen aan apparaten die in deze systemen actief zijn, vereisen een krachtig gegevensbeheer, terwijl gegevensbeveiliging, systeembeheer en bewaking op afstand complexer en crucialer worden," aldus Vice President Kevin Lien van Avalue. "Avalue ontwikkelde de RENITY SENTINEL 2, met geïntegreerd Avalue software en hardware. De combinatie met Innodisk InnoAGE verbetert de prestaties van alle systemen op afstand, terwijl ook de efficiëntie en betrouwbaarheid een boost krijgen."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers