www.technologieenindustrie.com
WIDIA

WIDIA breidt TOP DRILL Modular X (TDMX) boorplatform uit om roestvrij staal en superlegeringen te bewerken

Nieuwe MS-geometrie zorgt voor stabiel modulair boren voor algemene machinebouw- en energietoepassingen


WIDIA heeft vandaag het bericht aangekondigd van een nieuwe MS-geometrie wisselplaat voor de bestverkochte TOP DRILL Modular X (TDMX) boor van het merk. Met de uitbreiding van de MS-geometrie biedt het TDMX-programma nu drie materiaal-specifieke inzetstukken, waardoor de toepassingsmogelijkheden van het programma worden uitgebreid met schuine in- en uitgang, gestapelde platen en kruisgatboren in roestvrij staal, superlegeringen, staal en gietijzer materialen.

"De lancering van de MS-geometrie-wisselplaat voor onze TDMX-groep biedt klanten een veelzijdig gereedschap voor meerdere werkstukmaterialen en toepassingen", zegt Ashokkumar D., de betreffende wereldwijd Manager van WIDIA . "Deze nieuwe MS-geometrie is ontworpen om te presteren in verschillende soorten roestvast staal en superlegeringen, waardoor het een ideale keuze is voor klanten die op zoek zijn naar uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid bij algemene technische- en energie-machinale bewerkingen."

In een recente klanttest behaalde de TDMX-groep, gecombineerd met de nieuwe MS-geometrie wisselplaat, een 60 procent langere standtijd vergeleken met concurrerende oplossingen bij het bewerken van een 13-8 Hyper Chrome 110 KSI-werkstukmateriaal op 3X D met een snijsnelheid van 75m / min.


WIDIA breidt TOP DRILL Modular X (TDMX) boorplatform uit om roestvrij staal en superlegeringen te bewerken

De MS-geometrie-wisselplaat voor het TDMX modulaire boorprogramma zorgt voor meer stabiliteit bij het boren van roestvast staal en superlegeringen.


De "X" -vormige geometrie van de boor en de taps toelopende zitting bieden maximum stabiliteit bij uitdagende toepassingen, terwijl het gemakkelijk is om de wisselplaat te verwisselen zonder de behuizing van de houder te hoeven demonteren. Deze belangrijke ontwerpkenmerken verminderen de onstabiele snijomstandigheden die worden ervaren met andere boren die tegenwoordig algemeen verkrijgbaar zijn op de markt, terwijl deze hogere boor capaciteiten mogelijk maken en de totale insteltijden en kosten van de machine verkorten.


WIDIA breidt TOP DRILL Modular X (TDMX) boorplatform uit om roestvrij staal en superlegeringen te bewerken
De TDMX modulaire boor heeft in zijn ontwerp een dubbele hoek-positionering en een flensvormige schacht die uitstekende flexibiliteit en stabiliteit biedt.

Alle drie der wisselplaten kunnen worden nageslepen om de levensduur van het gereedschap te verlengen. TDMX is beschikbaar in zowel Engelse als metrische maten in 1.5xD, 3xD, 5xD, 8xD, 12xD en diameter bereiken van 16 tot 40mm. Bestellingen voor de TDMX- en MS-geometrie-wisselplaat en andere WIDIA-snijgereedschappen voor metaal kunnen worden geplaatst via geautoriseerde WIDIA-distributiepartners.


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers