www.technologieenindustrie.com
Flamco News

Flamco en Comap vormen samen Aalberts hydronic flow control

Aalberts hydronic flow control voegt Flamco en Comap samen. De zusterbedrijven vullen elkaar aan op het gebied van verwarming-, koeling-, water- en solartechnologie. De samenvoeging biedt grote synergievoordelen en stelt Aalberts in staat een compleet installatieprogramma van bron tot afgifte te creëren.

Flamco en Comap vormen samen Aalberts hydronic flow control

Klantvoordelen
“We bundelen de krachten van Flamco en Comap om als specialist in hydronic flow control totaaloplossingen van bron tot afgifte te bieden”, aldus CEO Maarten van de Veen van Aalberts hydronic flow control. “De synergie leidt tot een verbetering van de technische prestaties van alle systemen en maximalisatie van hun rendementen, zodat afnemers en eindgebruikers energie en kosten besparen.”

Contactpersonen, planningen en bestelprocedures blijven ongewijzigd. Ook de producten bij de groothandel blijven gewoon herkenbaar door het Flamco of Comap logo.

Een perfecte match
Flamco en Comap zijn al jarenlang zelfstandige onderdelen van Aalberts hydronic flow control. Terwijl Flamco vooral expert is in efficiënte en veilige druk- en opslagtechnologie, is Comap meer gespecialiseerd in balans-, beluchtings- en comforttechnologie. Samen bestrijken ze elke fase in de levenscyclus van gebouwinstallaties (verwarming, koeling en tapwater) voor woningbouw, utiliteit en industrie. “Het is een perfecte match en door de productportfolio’s op elkaar af te stemmen, verstevigen we onze marktpositie, ook op de langere termijn”.

www.flamcogroup.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers