www.technologieenindustrie.com
CRC Industries Europe

CRC verkrijgt halalcertificaat voor NSF H1 en M1 producten

1 juni 2021 - CRC heeft het halalcertificaat verkregen voor haar complete NSF geregistreerde H1 en M1 productassortiment. Met dit certificaat wil CRC haar klanten in de voedings- en drankenindustrie helpen te voldoen aan de strenge standaarden van een snelgroeiende halalmarkt.

CRC verkrijgt halalcertificaat voor NSF H1 en M1 producten

Halalgecertificeerde producten

Halalcertificaat voor NSF H1 en M1 geregistreerde producten

CRC heeft ervoor gekozen om haar NSF H1 en M1 geregistreerde producten te certificeren, aangezien dat deze producten (incidenteel) contact mogen hebben met voedingsmiddelen (H1) of voedselverpakkingen (M1). Dit betekent dat de kans groot is dat deze producten in contact kunnen komen met voedingsmiddelen. Halalcertificering is daarom uiterst belangrijk voor deze produkten.

CRC als partner voor de voedings- en drankenindustrie

Bedrijven in de voedings- en drankenindustrie vragen om halal gecertificeerde onderhoudsproducten om daarmee toegang te krijgen tot de snel groeiende halalmarkt. Door zijn meest kritische producten halal te laten certificeren wil CRC haar klanten helpen om te voldoen aan de strenge eisen voor halal.

Halalcertificering past perfect in CRC's strategie om een gewaardeerde partner te zijn voor de voedings- en drankenindustrie en om hun onderhoud te vereenvoudigen. Met het FPS assortiment, specifiek gericht op de voedingsindustrie, biedt het bedrijf  een uitgebreide reeks NSF geregistreerde onderhoudsoplossingen met de volgende eigenschappen:

- Perma-Lock spuitkop: Alle H1 spuitbussen zijn uitgerust met de unieke Perma-Lock spuitkop die kunststofcontaminatie van de voedingsproductielijn voorkomt

- My CRC programma: automatische updates van technische datasheets

- Ondersteuning HACCP programma: volledige documentatie en producttraining.

 


CRC verkrijgt halalcertificaat voor NSF H1 en M1 producten

Halalcertificaat


 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers