www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Nieuwe managing director Interroll Conveyor GmbH in Mosbach

Mosbach, Duitsland. Markus Wolf is aangetreden als managing director van Interroll Conveyor GmbH in Mosbach, Duitsland en de beide bijbehorende Global Centers of Excellence Conveyors en Pallet Handling.


Tot voor kort was de 58-jarige Markus Wolf Chief Operating Officer van een middelgrote producent van aandrijfassen en als zodanig verantwoordelijk voor zeven productie- en assemblagevestigingen in Duitsland. Hij is afgestudeerd als ingenieur en econoom en werkte meer dan 25 jaar in de automobielindustrie bij MANN+HUMMEL, een producent van lucht- en vloeistoffiltersystemen. Naast 10 jaar internationale ervaring op het gebied van operations, waaronder opdrachten in Brazilië, heeft hij eveneens ervaring op het gebied van inkoop, sales, marketing en projectmanagement.


De fabriek van Interroll in Mosbach zal eind juni volledig operationeel zijn met een personeelsbestand van rond de 250 medewerkers. Met circa 19.000 vierkante meter vloeroppervlak is dit wereldwijd Interroll's grootste fabriek. De nieuwe fabriek zal zich focussen op de productie van Interoll’s modular conveyor platform (MCP), het modular pallet conveyor platform (MPP), conveyorbochten en de smart pallet mover (SPM).


In deze functie, die hij sinds april 2021 vervult, rapporteert Markus Wolf aan Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology en lid van het Interroll Group Management. "Met Markus Wolf als managing director wordt onze nieuwe fabriek in Mosbach geleid door een ervaren manager met bewezen expertise in grootschalige en snelgroeiende activiteiten," aldus Strüwing. "Ik kijk ernaar uit om samen met Markus te werken aan een toekomst in Mosbach met een florerende fabriek en Global Centers of Excellence."
 


Nieuwe managing director Interroll Conveyor GmbH in Mosbach

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers