www.technologieenindustrie.com
Leuze Benelux

Snelle integratie via IO-Link

Nieuw MD7-systeem van Leuze maakt automatisering eenvoudiger: IO-Link master, hubs en sensoren maken het mogelijk om krachtige systemen in de smart factory te implementeren.

Snelle integratie via IO-Link

De IO-Link master kan dankzij zijn multiprotocolmogelijkheid flexibel in de besturing en in de cloud worden geïntegreerd.

Het nieuwe MD7-systeem van Leuze maakt een krachtige automatisering mogelijk en het is eenvoudig te integreren: IO-Link hubs zijn een kosteneffectieve manier voor gebruikers om naar behoefte extra digitale sensoren in het systeem te integreren en het systeem op een flexibele en economische manier uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers profiteren van consistent transparante gegevens en processen.

Dankzij het gesynchroniseerde systeem van IO-Link masters en Leuze-sensoren beschikken de aangesloten machines over een hoge mate van standaardisatie. Alle IO-Link modules en aangesloten sensoren en actuatoren kunnen snel en eenvoudig via een webbrowser in bedrijf worden gesteld, geconfigureerd en centraal worden bewaakt.

Toekomstbestendigheid is gegarandeerd met IO-Link: Backward compatibiliteit betekent dat, zelfs jaren later, sensoren met oudere productiedata kunnen worden geïntegreerd in systemen met de nieuwste specificatie.Snelle integratie via IO-Link

De geïntegreerde webserver biedt eenvoudige toegang tot diagnose en configuratie.


Snelle integratie via IO-Link

IO-Link componenten van Leuze zijn eenvoudig te integreren tussen fabrikanten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers