www.technologieenindustrie.com
Seeq

Seeq kondigt uitgebreide ondersteuning voor Microsoft Azure Machine Learning aan

Nieuwe Seeq Azure Add-on-functie maakt snelle implementatie van Azure Machine Learning-algoritmen mogelijk

Seeq kondigt uitgebreide ondersteuning voor Microsoft Azure Machine Learning aan

Seeq Corporation
, een toonaangevende aanbieder van geavanceerde analytische software voor productie en Industrial Internet of Things, heeft vandaag extra ondersteuning aangekondigd voor Microsoft Azure Machine Learning. Deze nieuwe Seeq Azure Add-on, aangekondigd op Microsoft Ignite 2021, een jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals gehost door Microsoft, stelt procesorganisaties in staat om machine learning-modellen van Azure Machine Learning als add-ons in Seeq Workbench te implementeren. Het resultaat is dat machine learning-algoritmen en innovaties die door IT-afdelingen zijn ontwikkeld, kunnen worden geoperationaliseerd, zodat eerstelijns OT-medewerkers hun besluitvorming kunnen verbeteren en de productie, duurzaamheidsindicatoren en bedrijfsresultaten verder kunnen verbeteren.

Klanten van Seeq zijn onder meer bedrijven in de olie- en gasindustrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de energiesector, de mijnbouw, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en andere procesindustrieën. Investeerders in Seeq, dat tot nu toe meer dan $ 100 miljoen aan investeringen heeft mogen ontvangen, zijn Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures en Cisco Investments.

De strategie van Seeq om innovaties op het gebied van machine learning mogelijk te maken, biedt eindgebruikers toegang tot algoritmen uit verschillende bronnen. Denk aan open source en externe en interne data science-teams. Met de nieuwe Azure Machine Learning-integratie kunnen data science-teams modellen ontwikkelen met behulp van Azure Machine Learning Studio en deze vervolgens publiceren met behulp van de Seeq Azure Add-ons functionaliteit. Deze add-on is sinds deze week beschikbaar op GitHub. Met Seeq Workbench kunnen eerstelijnsmedewerkers met domeinexpertise eenvoudig toegang krijgen tot deze modellen. Ze kunnen deze modellen valideren door in near-realtime operationele gegevens over de modelresultaten te leggen en feedback te geven aan het data science-team. Dit maakt een iteratieve reeks interacties tussen IT- en OT-medewerkers mogelijk, waardoor de tijd om tot inzichten te komen voor beide groepen wordt versneld. Hierdoor wordt een continue verbeteringscyclus gecreëerd die nodig is om de volledige levenscyclus van machine learning-activiteiten te ondersteunen.

"Seeq en Azure Machine Learning zijn cruciale en complementaire oplossingen voor een succesvolle levenscyclus van machine learning-modellen", zegt Megan Buntain, Director of Cloud Partnerships bij Seeq. "Door te profiteren van de sterke punten van IT- en OT-gebruikers breidt de Seeq Azure Add-on de Seeq-ervaring uit en creëert het nieuwe kansen voor organisaties om de implementatie en ontwikkeling van modellen op te schalen."

Naast een betere toegang tot machine learning-modellen als gevolg van deze integratie, stellen de selfservice-applicaties van Seeq eerstelijnsmedewerkers in staat om adhoc-analyses uit te voeren en de modellen zelf te gebruiken, in plaats van te vertrouwen op een IT-teamlid voor ondersteuning. Aangezien de modellen concrete resultaten opleveren, stelt Seeq gebruikers in staat om ze in de hele organisatie toe te passen om de betrouwbaarheid van activa, productiebewaking, optimalisatie en duurzaamheid te verbeteren.

Naast de lancering van de Azure-integratie breidt Seeq deze week ook zijn lijst met gepubliceerde open source-algoritmen uit met de toevoeging van een nieuwe Seeq-add-on aan GitHub. Deze is bedoeld voor het zoeken naar multivariate patronen waarbij meerdere varianten onderzocht kunnen worden. De open source-bibliotheek van Seeq bevat ook algoritmen en workflows voor correlatie- en clusteranalyse. Gebruikers kunnen deze zelf aanpassen en verbeteren op basis van hun eigen behoeften.

Seeq is sinds 2019 als SaaS-toepassing in de Azure Marketplace beschikbaar. Het biedtondersteuning voor veel Azure-cloudservices, waaronder Synapse, Azure Data Lake en Active Directory. Seeq ondersteunt ook connectiviteit met Azure Data Explorer, Time Series Insights en Power BI.

Seeq is beschikbaar via een wereldwijd partnernetwerk van systeemintegratoren, dat naast de directe verkooporganisatie in Noord-Amerika en Europa ook training en wederverkoopondersteuning biedt voor Seeq in meer dan 40 landen.

Ga voor meer informatie over Seeq naar seeq.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers