www.technologieenindustrie.com
Seeq

Seeq erkent zijn Reseller en Service Partner van het jaar 2022

Jaarlijkse partnerprijzen, ter ere van excellentie in het leveren van de volgende generatie procesproductieverbeteringen, aangekondigd op het Seeq Global Partner Symposium in Las Vegas.

Seeq erkent zijn Reseller en Service Partner van het jaar 2022

Seeq Corporation
, een leider in geavanceerde analysesoftware voor productie en het industriële internet of things, heeft haar reseller- en servicepartners van het jaar 2022 bekend gemaakt. Deze partners zijn geselecteerd vanwege hun excellentie in het leveren van waarde aan klanten, hun voortdurende investeringen in technische expertise met Seeq-gecertificeerde medewerkers en trainingsprofessionals, en voor het creëren van naamsbekendheid voor Seeq door samenwerking bij marketingactiviteiten en evenementen.
 
Seeq Advanced Analytics SaaS-software stelt klanten in staat om snel inzichten uit lokaal of in de cloud opgeslagen procesgegevens te genereren, te delen en in de operatie toe te passen. Tot de klanten van Seeq behoren bedrijven in de olie- en gasindustrie, de farmaceutische en chemische industrie, energie-, mijnbouw-, voedingsmiddelen- en drankenbedrijven en ondernemingen in andere procesindustrieën. Investeerders in Seeq zijn onder meer Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures en Cisco Investments.
 
"In 2022 stelde ons rijke, wereldwijde partnerecosysteem onze klanten in staat om verschillende use cases voor geavanceerde analyse in procesindustrieën te ontwikkelen voor het ondersteunen van hun belangrijkste initiatieven voor duurzaamheid, digitale transformatie en empowerment van het personeel", zegt Nikki Bishop, Chief Customer Officer en onder andere verantwoordelijk voor global partnerships bij Seeq. "We zijn verheugd zes bedrijven te kunnen selecteren die de norm zetten bij het leveren van next-generation verbeteringen op het gebied van procestechnologie. Zij zijn onze 2022 Reseller en Service Partners of the Year."

Wederverkopers van het jaar

Amerika
Swan-Black is de Seeq 2022 Americas Partner of the Year. Swan-Black presteert voortdurend uitmuntend met hun op Seeq-oplossingen gebaseerde model voor klantsucces. Zij hebben een aanzienlijke uitbreiding van het aantal accounts en nieuwe klanten gerealiseerd. Ook hebben zij uitgebreid met Seeq-gecertificeerde instructeurs voor het ondersteunen van de Seeq Foundations Training in Noord-Amerika. Swan-Black heeft expertise op het gebied van voedsel- en drankindustrie, bionutrition en industriële procesdata-infrastructuren, met een focus op het toepassen van geavanceerde analyses om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Aziatisch-Pacifisch
Nukon is voor het derde jaar de Seeq 2022 Asia Pacific Partner of the Year. Nukon heeft zijn Seeq-activiteiten in 2022 voor het tweede achtereenvolgende jaar verdubbeld. Met meer dan een dozijn Seeq-klanten in branches als de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, mijnbouw, metalen en materialen, nutsbedrijven en gespecialiseerde productie levert Nukon uitzonderlijke analytische ondersteuning en inzichten in een breed spectrum van use cases.

Azië
Tridiagonal Solutions is de Seeq 2022 Asia Partner of the Year. Tridiagonal heeft een cruciale rol gespeeld bij het ondersteunen van Seeq-klanten tijdens hun digitale transformatietrajecten in Azië en de rest van de wereld. Met diepgaande expertise op het gebied van data science, geavanceerde procescontrole en procesproductie, levert Tridiagonal een volledige reeks oplossingen en diensten die het investeringsrendement voor hun klanten in de procesindustrieën verder helpt verbeteren.

EMEA
IT Vizion is de Seeq 2022 EMEA-partner van het jaar. IT Vizion werd geselecteerd vanwege zijn leiderschap en domeinexpertise in de olie- en gasindustrie, die het bedrijf heeft gebruikt om hun Seeq-klantenbestand in 2022 uit te breiden. Bovendien leidde de expertise en ondersteuning van het bedrijf tot verschillende succesvolle migraties van eindgebruikers in de olie-, gas- en chemische industrie naar de oplossingen van Seeq.
 
Latijns Amerika
Vertix Technologiesis de Seeq 2022 partner van het jaar in Latijns-Amerika. Vertix werd geselecteerd vanwege de toewijding van het bedrijf aan het vergroten van de aanwezigheid van Seeq in de LATAM-regio, inclusief het leveren van hoogwaardige trainings- en implementatieservices aan klanten. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan digitale oplossingen en diensten ter ondersteuning van digitale transformatietrajecten in de olie- en gas-, mijnbouw-, farmaceutische en pulp- en papierindustrie.

Servicepartner van het jaar
BKO Services LLC is de Seeq 2022 Service Partner of the Year. Door Seeq-klanten zoals Marathon Oil, Suncor, TexGen en Shell te ondersteunen, bieden BKO's Seeq-gecertificeerde analytics engineers een klantgerichte benadering, inclusief hands-on analytics engineering-ondersteuning, die consistente en waardevolle klantresultaten oplevert. Het bedrijf levert data-engineering en machine learning-diensten voor de olie- en gas-, energie- en andere procesproductie-industrieën.
 
De wereldwijde groei van Seeq wordt in belangrijke mate gevoed door de partnerships en door het commitment aan cloud-based computing. Seeq is beschikbaar via een wereldwijd partnernetwerk van cloud service providers en system integrators, die training en andere diensten met toegevoegde waarde bieden - naast wederverkoopondersteuning voor Seeq in meer dan 40 landen.

Wereldwijd partnersymposium
De reseller- en servicepartners van het jaar 2022 werden bekend gemaakt tijdens het Seeq Global Partner Symposium 2023, gehouden in Las Vegas van 10-12 januari 2023. Tijdens dit event - dat als thema 'Elevate' had - deelde Seeq updates van het Partner Network-programma om de werking en activering van partners verder te verbeteren. Ook organiseerde Seeq interactieve sessies over de uniforme go-to-market-strategie van het bedrijf om de wereldwijde groei verder te versnellen. Daarnaast was er ruimte voor networking met partners en managers van Seeq. De aanwezigen luisterden bovendien naar toespraken van topmanagers van Seeq, waaronder CEO Dr. Lisa Graham en Chief Revenue Officer George Skaryak.
 
"Ons partnernetwerk is een cruciaal onderdeel van het Seeq-ecosysteem en vormt de sleutel tot onze wereldwijde groei", zegt Skaryak. "Het Global Partner Symposium is opgezet om de strategische richting toe te lichten en een dialoog over samenwerking mogelijk te maken die beide nodig zijn om zakelijke waarde te blijven leveren aan onze klanten en onze partners te positioneren voor duurzaam succes."

Amazon Web Services, Inc. was de exclusieve sponsor van het Global Partner Symposium 2023. Seeq is lid van het AWS Partner Network en is sinds 2019 beschikbaar in de AWS-marktplaats. Als AWS Industrial Software, Energy en Life Sciences Competency Partner ondersteunt Seeq veel AWS-diensten op het gebied van dataopslag, waaronder Amazon Redshift en S3, plus machine learning in SageMaker, Lookout for Equipment en andere services.

Partner Adviesraad
Tijdens het evenement werd ook de Seeq Partner Advisory Council (PAC) gelanceerd. De PAC zal een vooraanstaande en diverse groep van partners uit de hele wereld samenbrengen om te adviseren over best practices om Seeq te helpen de hoogst mogelijke waarde te blijven leveren aan haar partners en klanten. De strategische inzichten die uit de PAC worden verzameld, zullen rechtstreeks van invloed zijn op de richting waarin Seeq zijn producten en partnerprogramma's ontwikkeld en heeft een directe invloed op de acceptatie van Seeq's oplossingen door klanten.

De Seeq PAC bestaat momenteel uit zeven partners die zijn genomineerd op basis van hun jarenlange samenwerking met Seeq en hun bewezen inzet om samen te werken met Seeq en klanten. Het PAC-lidmaatschap rouleert jaarlijks. De leden van de Seeq Partner Advisory Council in 2023 zijn onder meer:
 
Werusys – Keulen, Duitsland  
Vertix Technologies – Lima, Peru
Swan-Black – Brookfield, Wisconsin
BKO Services – Houston, Texas
IT Vizion – Corona, California
Tridiagonal Solutions – Pune, India and San Antonio, Texas
Nukon – Melbourne, Australië 

"Seeq's toewijding om toonaangevende geavanceerde analyseoplossingen te bieden die zinvolle inzichten opleveren en de waardeontwikkeling voor klanten versnellen, sluit perfect aan bij de missie van Swan-Black", zegt Joseph Gardner, Principal bij Swan-Black. "We zijn verheugd om deel uit te maken van de Seeq Partner Advisory Council nu deze wordt gelanceerd, zodat wij onze visie kunnen delen om Seeq's initiatieven verder te promoten en nog meer waarde te creëren voor onze klanten."
 
"De Seeq Partner Advisory Council is opgericht om een directer platform te bieden om marktontwikkelingen nog beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat aan de veranderende markt-, partner- en klantbehoeften wordt voldaan", zegt Dede Davis, Senior Director Global Partner Development bij Seeq. "De continue dialoog met en de feedback van de Council zullen van cruciaal belang zijn voor Seeq om verder te bouwen op ons partnerprogramma van wereldklasse evenals het huidige technologieplatform om de belangrijkste initiatieven van onze gedeelde klanten te blijven ondersteunen."
 
Ga voor meer informatie over Seeq naar seeq.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers