www.technologieenindustrie.com
Leuze Benelux

Niet alleen kwaliteit telt…

Tevreden klanten is de basis van het succes van Leuze. Kerncompetenties zijn efficiënte sensoroplossingen - en geteste en gevalideerde processen om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen gedurende de hele levenscyclus van het product worden gebruikt.

Niet alleen kwaliteit telt…

Leuze zorgt ervoor dat zowel aan de wettelijke vereisten als aan de verwachtingen en specificaties van de klant wordt voldaan door de bedrijfswaarden en de naleving van wetgeving, voorschriften en normen. Dit omvat ook de betrokkenheid en het nakomen van hun verantwoordelijkheid voor de duurzame bescherming van ons milieu. Door het gebruik van toekomstgerichte technologieën en het spaarzaam gebruik van primaire en secundaire grondstoffen. Voor Leuze is deze inspanning een vanzelfsprekendheid met als doel de CO2-voetafdruk van hun producten en processen te verminderen.

Sensebees
Als familiebedrijf met wortels in de streek nemen zij verantwoordelijkheid om het lokale ecosysteem te beschermen. En daar hoort onder meer bij dat Leuze bijdraagt tot het behoud van de bijenpopulatie en de biodiversiteit rondom hun hoofdkantoor. Het zijn misschien hun kleinste teamleden, maar ze werken keihard: Hun Leuze

SenseBees bijenvolken.
Bijen bestaan al meer dan 100 miljoen jaar op aarde. Ze spelen een cruciale rol in het behoud van het ecosysteem, De groene ruimte die onderdak biedt aan onze bijenkolonies, maakt deel uit van de Leuze-site in Owen. Naast lindebomen staan hier ook verschillende fruitbomen en andere planten die gunstig zijn voor bijen. De gevleugelde medewerkers verzorgen en koesteren deze habitat samen met de ervaren imker Edwin Votteler.


Niet alleen kwaliteit telt…

Vorige week bouwden de stagiaires van Leuze samen met de Imker het nest. Deze vertegenwoordigen nuttige en duurzame nieuwe habitats voor wilde bijen. Nadat het werk klaar was, was er een heerlijke honingproeverij.


Niet alleen kwaliteit telt…

De Leuze nesten hangen sinds deze week in de Braike op de locatie van het hoofdkantoor OwenTeck. Leuze hoopt dat ze binnenkort bevolkt zullen worden door tal van bijen.

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers