www.technologieenindustrie.com
Mazak News

Complexiteit van constructies vraagt om meer mogelijkheden in vijfassig

Om de grenzen van zijn kunnen ook altijd weer te verleggen, investeert Aelbrecht Maes fors in nieuwe machines. “Om mee te zijn met alle productietrends”, verduidelijkt Maes. Dat geldt zeker voor de verspaningsafdeling, die de voorbije jaren een grondige make-over kreeg.

Complexiteit van constructies vraagt om meer mogelijkheden in vijfassig

Kwaliteit, mogelijkheden en service

“We zagen een trend naar meer draai- en freeswerk in de totaalconstructies die we afleveren. Vroeger werd het merendeel van dat werk uitbesteed. Door te investeren in mensen en machines kunnen we dat nu al enkele jaren in-huis uitvoeren. De winst aan flexibiliteit voor ons en onze klanten was daarbij de belangrijk-ste beweegreden.”

Zeven jaar geleden kwam de eerste Mazak machine de werkvloer versterken. Een draaibank die zich nog steeds uitstekend van zijn taken kwijt in de productie. “Er was vanaf dag één bijzonder veel vertrouwen in de kwaliteit en de mogelijkheden van Mazak machines. Daarnaast speelt ook de service in het voordeel van Mazak, met de nabijheid van het Europese magazijn voor wisselstukken en de goede bereikbaarheid van techniekers, zelfs in het weekend”, voegt Maes er tevreden aan toe.

LEES MEER

www.mazakeu.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers