www.technologieenindustrie.com
BRADY

Gelauwerde LINK™360 veiligheidssoftware op Industriële Veiligheid

Tijdens Industriële Veiligheid in Utrecht presenteert Brady haar gelauwerde LINK™360 veiligheidssoftware, samen met nieuwe lockout/tagout producten.

Gelauwerde LINK™360 veiligheidssoftware op Industriële Veiligheid
Met LINK360 is veiligheidsprocedures managen, creëren, evalueren, schalen en visualiseren een zaak van enkele muiskliks. LINK360 software is een enorm krachtige tool die in meerdere landen of op meerdere bedrijfssites de snelle uitrol mogelijk maakt van nieuwe of geactualiseerde procedures voor lockout/tagout, besloten ruimtes en de betrouwbaarheid van gereedschap en uitrustingen. LINK360 is door professionals enorm goed ontvangen en won de innovatieprijs tijdens Preventica 2014 in Nantes.

Als een reactie op vragen van klanten, lanceert Brady tegelijk nieuwe transparante beschermkappen voor druk- en noodstopknoppen, als een extensie van de originele rode beschermkappen die drukknoppen kunnen afsluiten tijdens herstellingen en onderhoud voor machines. Brady presenteert ook het nieuwe Perma-mount™ Ball Valve vergrendelingssysteem voor lockout/tagout, net als een aantal andere nieuwe lockout/tagout producten voor meer veiligheid tijdens onderhoudsoperaties. Bent u op zoek naar meer ondersteuning voor de uitrol van een lockout/tagout-programma, ontdek dan aan onze stand Brady’s lockout procedure writing services!

Bezoek de stand van Brady tijdens Industriële Veiligheid in DeFabrique in Utrecht op 29 januari om een volledig gamma lockout/tagout oplossingen te ontdekken, inclusief kwalitatieve sloten, vergrendelingssystemen, procedure-ondersteuning en software. Voor meer informatie, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers