www.technologieenindustrie.com
Verlinde

Handkettingtakel ZHV RVS en handbediende loopkat CHZ RVS.

Nieuw in het assortiment van Verlinde zijn de hijsmiddelen ZHV RVS en CHZ RVS. Deze zijn uitermate geschikt voor de voedingsmiddelen industrie. De handtakel en loopkat zijn van RVS 314 /316L en zijn bestemd voor het hanteren van lasten van 500 tot 1000 kg.

Handkettingtakel ZHV RVS en handbediende loopkat CHZ RVS.
ZHV RVS

Handkettingtakel ZHV RVS en handbediende loopkat CHZ RVS.
CHZ INOX

De handtakel ZHV RVS heeft een takelhuis, een haak, een zeer sterke hijsketting en een haalketting, volledig van RVS. De nestenschijf en de reductietandwielen zijn zodanig vervaardigd, dat de werking efficiënter en soepeler is tijdens de hijsmanoeuvres. De hijshoogte van 3 meter en de lengte van de haalketting van 2,5 meter in de standaard uitvoering kunnen op verzoek van de klant tot 8 meter aangepast worden.

ZHV RVS is de ideale oplossing voor toepassingen voor assemblage en serviceonderhoud bij processen op voedingsmiddelengebied. De zeer compacte versie van 1000kg weegt minder dan twintig kilo voor een volume van slechts 20 x 20 x 40 cm. Hij beschikt over een kap van rvs die de nestenschijf en de tandwielen beschermt. De boven- en onderhaak hebben de ISO certificering voor RVS en beschikken over veiligheidspallen. Hij wordt als optie voorgesteld bij een normaal kortgebouwde loopkat CHZ RVS.

Materiaallijst:
> Hijsketting: SUS316L.
> Haalketting: SUS316.
> Kap: SUS304.
> Pen en dop: SUS420J2.
> Haak en takelblok: SUS304.
> Identificatieplaatje: SUS316.

Met de CHZ RVS, voorzien van een loopkat volledig van RVS, flenzen, dwarsbalk en rollen inbegrepen, kan ieder type hijsapparaat met een haak opgehesen worden. Deze is eenvoudig in te stellen op diverse flensbreedtes en het verplaatsen geschiedt door het duwen tegen de last. Hij beschikt over rollen die met alle soorten I- en H-profielen te gebruiken zijn en bewerkt werden om een gelijkmatige beweging te verkrijgen. De kogellagers zijn waterdicht en hebben geen onderhoud nodig. De met een CE-certificering geleverde CHZ RVS is als optie met de takel ZHV RVS te krijgen.

Materiaallijst:
> Flenzen en rollen: SUS304.
> Rollagers: SUS420.
> Identificatieplaatje: SUS316.

VERLINDE heeft een compleet assortiment RVS hijsmateriaal, speciaal bestemd voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie. VERLINDE is de enige bevoorrader van alle hijsmiddelen, zodat een perfecte samenhang en compatibiliteit tussen de uitrustingen gegarandeerd wordt, of het nu de handtakels, de elektrische kabels, de gecombineerde takels met een loopkat of de zwenkkranen betreft.
 
Handkettingtakel ZHV RVS en handbediende loopkat CHZ RVS.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers