www.technologieenindustrie.com
Delta Electronics

Delta onderstreept zijn leidende positie op het gebied van displayoplossingen met 's werelds eerste lasergebaseerde (DLP®) videomuur op de ISE 2015, Amsterdam

Amsterdam, Nederland, 10 februari 2015 - Delta Electronics, Inc., wereldwijd leidend op het gebied van vermogens- en thermische beheeroplossingen en pionier op het gebied van displayoplossingen, meldt vandaag dat het tijdens de Integrated Systems Europe (ISE) 2015, 's werelds eerste ultraheldere lasergebaseerde Digital Light Processing (DLP) videomuur zal presenteren, die topprestaties combineert met een helderheid van maximaal 1.800 lumen en bovendien een significant betere energiebesparing tot 10% realiseert. Bezoekers kunnen een live demonstratie bijwonen van Delta's geavanceerde visioncontrolesystemen - DVCS(1) en MiNiCON(2) - die de innovatieve videomuren omtoveren in uitgebreide display en monitoring oplossingen voor 24/7 toepassingen.

Ook zal Delta zijn revolutionaire Industry Intelligent Monitoring Management System, iPEMS™(3) op de ISE 2015 presenteren. Het zeer flexibele en aanpasbare iPEMS™ is het tastbare bewijs van Delta's profiel als leverancier van totaaloplossingen door de integratie van de IoT-technologie met Delta's DVCS geavanceerde visioncontrolesysteem. iPEMS™ faciliteert het monitoren van meer dan 10 miljoen supervision punten in real-time, met als resultaat ultrahoge resolutie visualisatie met intuïtieve SCADA graphics, met mogelijkheden voor big data mining en analyse. Deze functionaliteit levert inmiddels, bijvoorbeeld, een waardevolle ondersteuning voor de effectieve besluitvorming binnen de industriële activiteiten van een groot olie- & gasbedrijf op het vasteland van China, en heeft zo bijgedragen aan de realisatie van significante verbeteringen op het gebied van zowel operationele als energie-efficiency.

Delta's mogelijkheden voor het integreren van geavanceerde software en hardware displaytechnologieën zullen duidelijk aanwezig zijn op de ISE 2015 door de lancering van het zeer flexibele en uitbreidbare IP-gebaseerde DVCS en de volledig geïntegreerde MiNiCON visioncontrolesystemen die, in combinatie met de videomuren, een totale displayoplossing vormen voor bedrijfskritische, controlekamer en uitzend applicaties.

De Ultra Slim Cube Serie videomuur komt met WUXGA (Wide Ultra XGA, 1920x1200) resolutie, super-efficiënte LED lichtmotoren, automatische uitlijning en automatische kleurkalibratie. De hot swappable voedingen van de Ultra Slim Cube serie zorgen voor een hoge overdrachtsefficiency en verlagen het energieverbruik met meer dan 10% in vergelijking met standaard cubes. Daarnaast biedt Delta een sneak preview van zijn ultradunne bezel LED LCD videomuren, uitgerust met de dunste bezel die op de markt beschikbaar is. Bij deze videomuren is naadloze aansluiting mogelijk tussen elk display, hetgeen bij toeschouwers zal leiden tot een krachtige, indrukwekkende visuele ervaring.

Wat betreft toepassingen in het bedrijfsleven en het onderwijs, zullen Delta's WX displays laten zien hoe meerdere gebruikers met hun eigen mobiele apparaten tegelijkertijd toegang kunnen krijgen tot content en die kunnen delen op een supergroot digitaal scherm via een bestaand Wi-Fi of Ethernet netwerk.

De heldere, high-impact 1.8 mm en 4 mm indoor LED displays en LCD monitors die voor de Delta stand worden getoond, zorgen voor visuele opwinding in indoor omgevingen.

Delta zal de hier genoemde display & monitoring oplossingen exposeren tijdens ISE 2015 op stand 9-F111, Amsterdam RAI, van 10 t/m 12 februari 2015.

Opmerkingen:
(1) DVCS: Distributive Vision Control System.

(2) Minicon: Embedded Vision Control System.

(3) iPEMS: Intelligent Monitoring & Management System.

Over Delta Displays
Delta Displays, een divisie van Delta, is pionier op het gebied van het ontwikkelen van professionele displays voor controlekameroplossingen voor bewaking, beveiliging, verkeer, command & control, nutsbedrijven, procescontrole, telecommunicatie en uitzend toepassingen. Delta biedt een breed scala van displaytechnologieën, waaronder rugprojectie DLP® videomuren met Gen-Next LED technologie, ultradunne bezel LED LCD videomuren en hogeresolutie indoor/outdoor LED displays met een krachtige en zeer flexibele Wall management softwaresuite. Meer informatie over Delta Displays is te vinden op www.deltadisplays.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers