www.technologieenindustrie.com
Delta Electronics

Delta introduceert nieuwe EUCO Arena Sport LED-driver met D4i-protocol voor integratie van IoT-connectiviteit

Delta, dé wereldwijde koploper in oplossingen voor elektriciteitsconversie en thermisch beheer, kondigde vandaag de introductie aan van de EUCO-2,1kW LED-drivers, het nieuwste model van de EUCO Arena Sport-serie met DALI 2/D4i- en DMX/RDM-versies.

Delta introduceert nieuwe EUCO Arena Sport LED-driver met D4i-protocol voor integratie van IoT-connectiviteit

Het nieuwe DALI-model is gecertificeerd volgens de D4i-norm, een uitbreiding van het verlichtingsprotocol DALI-2, om te voldoen aan de eisen voor de integratie van IoT-connectiviteit in LED-sportverlichting en andere industriële en commerciële verlichtingstoepassingen.

Tim Lee, Vice President, Delta EMEA, zegt: "Met een breed portfolio van vermogensoplossingen met een toonaangevende energie-efficiëntie in de branche, is Delta een van de marktleiders op het gebied van LED-verlichtingsvoeding geworden. We hebben de EUCO Arena Sport-serie LED-drivers geïntroduceerd ter ondersteuning van LED-verlichtingssystemen in sportstadions, met functies en kenmerken voor eenvoudige installatie en afstandsbediening om de ervaring voor het publiek op de tribunes en tv-kijkers te optimaliseren. De nieuwe EUCO-2,1kW LED-drivers zijn ontworpen voor de huidige behoeften van klanten aan IoT-connectiviteit en hoog energierendement."

The EUCO-2,1kW LED-driver is er in twee afzonderlijke uitvoeringen: voor de D4i-standaard en voor het RDM/DMX-verlichtingsprotocol. Met drie programmeerbaar onafhankelijke uitgangskanalen van 700 W vermindert de driver effectief het aantal LED-armaturen dat nodig is om een sportaccommodatie te verlichten, zodat kosten worden bespaard. Het product kan een zeer lage piek-tot-piek-stroomrimpel (<1%) bereiken, waardoor tv-uitzendingen van sportevenementen met hoge resolutie mogelijk zijn. Ook het energierendement van 97% levert een energiebesparing op. Bovendien heeft het een breed bereik voor de bedrijfstemperatuur van -40°C ~ 50°C en een water- en stofdichtheid conform IP66 die zorgt voor stabiliteit bij de meest veeleisende toepassingen en omgevingen.

De drivers kunnen ook tot 200 meter op afstand worden bediend. LED-drivers worden normaliter op hoge masten gemonteerd, waardoor het lastig is om ze te installeren, onderhouden en vervangen. Met de afstandsbedieningsfunctie die een afstand van 200 meter tussen de driver en de armatuur mogelijk maakt, kan de driver op de grond worden geïnstalleerd voor veilige installatie en eenvoudig onderhoud.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers