www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO NIEUWE C2 DEURVERGRENDELING BIEDT AUTO RELOCK-FUNCTIONALITEIT EN EEN MODERNE UITSTRALING

Southco heeft het nieuwste product geïntroduceerd in zijn succesvolle C2-serie deurvergrendelingen, met een nieuwe push-to-lock-optie die een auto relock-functie kent.

SOUTHCO NIEUWE C2 DEURVERGRENDELING BIEDT AUTO RELOCK-FUNCTIONALITEIT EN EEN MODERNE UITSTRALING

Met aanpasbare functies, veelzijdige vergrendelingsstijlen en een gestroomlijnd industrieel uiterlijk, biedt de push-to-lock C2-deurvergrendeling uitstekende functionaliteit die kan worden gebruikt om naleving van branchevoorschriften aan te tonen.

De push-to-lock C2-vergrendeling van Southco biedt een nieuwe functie voor het automatisch opnieuw vergrendelen van een deur. Hiermee wordt voldaan aan industrievoorschriften die een sleutel vereisen om toegang te krijgen tot apparatuurpanelen, zoals ISO-TS 28923. De C2-serie kent een verstelbare handgreep die fabricagetoleranties compenseert en het plaatsen van pakkingen overbodig maakt. Ook komt de C2 met meerdere sluitstijlen. Daarmee kan de C2-serie worden aangepast aan een verscheidenheid aan toepassingen. Een geïntegreerde bumper helpt trillingen en geluid te absorberen en voorkomt krassen op het paneelframe. Bovendien is de push-to-lock C2-vergrendeling opnieuw ontworpen voor een moderner industrieel uiterlijk, wat een nieuwe optie biedt voor fabrikanten en ontwerpers.

Global Product Manager Jonathan Coulter licht toe: “De push-to-lock C2 Lever Latch is een verrassende nieuwe toevoeging aan een van onze meest succesvolle productklassen. De vergrendeling biedt een automatische hervergrendelingsfunctie om te voldoen aan nieuwe regelgeving. De veelzijdige functionaliteit van het product maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen.”

Ga voor meer informatie over de functionaliteit van C2 Lever Latches naar www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers