www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert nieuwe hoge-sterkte roterende sluitingen met elektronische bediening en deurstatus sensoren

Southco breidt haar programma roterende sluitingen verder uit met nieuwe versies met elektronische bediening en een elektronisch deurstatus signaal.

Southco introduceert nieuwe hoge-sterkte roterende sluitingen met elektronische bediening en deurstatus sensoren

Deze nieuwe producten zorgen voor betere beveiliging en toegangscontrole in ruwe omgevingen. Dankzij het symmetrisch ontwerp kan hetzelfde product zowel met rechter als linker hand worden bediend, wat integratie en voorraadbeheer vereenvoudigt.

Southco’s nieuwe R4-25 producten zijn het antwoord op de vraag van klanten naar elektronische besturing en bewaking in veeleisende toepassingen. Met een 12 volt actuator kan de sluiting worden bediend met een signaal vanaf het klantbesturingssysteem of vanaf een Southco controller. De R4-25 is goed te combineren met Southco's BluetoothTM controller voor draadloze bediening. Een geïntegreerde sensor signaleert als de schootplaat aangeeft dat de deur gesloten is.

De R4-25 sluitingen hebben een symmetrisch ontwerp waardoor ze zowel met rechter- als met de linkerhand kunnen worden gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor minder vereiste voorraad en snellere assemblage, maar ook voor beter voorraadbeheer. Bovendien maakt de geïntegreerde kabelbevestigingsbeugel de aanschaf of ontwerp van een aparte kabelbevestigingsbeugel overbodig.

Cindy Bart, productmanager bij Southco, voegt hieraan toe: "Deze nieuwe R4-25 roterende sluitingen vormen een uitbreiding van ons aanbod van mechanische en elektronisch bediende roterende sluitingen. Op beide terreinen bouwen we verder aan onze expertise om elektronische bediening verder uit te breiden naar nieuwe markten."

Ga voor meer informatie over de functionaliteit van de R4 roterende sluitingen naar southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice opThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers