www.technologieenindustrie.com
Igus News

VERBETER WAT BEWEEGT: IGUS LAAT ZIEN HOE DAT KAN MET TRIBO-KUNSTSTOFFEN OP ZIJN ROADSHOWS, OP BEURZEN EN OP INTERNET

Met een selectie van 175 kunststofinnovaties voor bewegende toepassingen, gaat de igus roadshow dit jaar weer op tournee. Als pop-up trailer of als XXL-roadshow-vrachtwagen: met de mobiele beursstand hebben klanten de mogelijkheid de voor hen interessante motion plastics direct ter plaatse te zien en te beleven.

VERBETER WAT BEWEEGT: IGUS LAAT ZIEN HOE DAT KAN MET TRIBO-KUNSTSTOFFEN OP ZIJN ROADSHOWS, OP BEURZEN EN OP INTERNET

igus presenteerde dit jaar op de Hannover Messe 175 kunststofinnovaties en assortimentsuitbreidingen uit alle motion plastics gebieden: daarbij zaten een glijlagerassortiment van geregranuleerde kunststoffen, 's werelds eerste tribo 3D-printhars voor zeer kleine componenten of een bijzonder rendabele, slimme bewakingseenheid voor glijdende kabelrups-systemen voor 248 euro. Met veel van deze nieuwe producten te presenteren, is de igus in-house tentoonstelling nu weer op tournee en kan gemakkelijk worden geboekt voor een individueel bezoek. Als alternatief voor de klassieke beurs biedt een modulaire pop-up stand op 50 vierkante meter een expositieruimte met het nieuwste uit de wereld van de smeermiddelvrije- en onderhoudsvrije motion plastics. Voor koudere dagen is de nieuwe roadshow-vrachtwagen een alternatief: gesprekken kunnen comfortabel en in een aangename, volledig geklimatiseerde sfeer worden gevoerd, zelfs bij lagere temperaturen.

Als het gaat om productoplossingen voor kosteneffectieve automatisering in het bijzonder, stuurt igus de Low Cost Automation bestelwagen op pad. Deze bezoekt gebruikers samen met robolink knikarm-, delta- en lineaire robots, zoals de slimme ReBeL voor slechts 4.970 euro. De nadruk ligt met name op de directe implementatie van een toepassing bij de klant, wat een snel rendement op de investering oplevert.

Geeft u de voorkeur echt of aan virtueel? Bij igus is beide mogelijk
Of het nu een trailer, vrachtwagen of bestelwagen is: bij alle varianten staat persoonlijk contact in een ontspannen en vertrouwde omgeving centraal. igus-medewerkers bespreken samen met klanten de toepassingsmogelijkheden van de producten, presenteren innovaties en helpen bij het ontwerp. Bezoekers maken ook kennis met de nieuwste stand van de tribo-techniek. Een aanbod speciaal voor medewerkers die niet naar beurzen reizen en daardoor de igus producten niet live kunnen ervaren. "Dingen in handen nemen, uitproberen en vervolgens een persoonlijke uitwisseling aangaan is voor veel gebruikers nog steeds belangrijk," merkt Tobias Vogel, CEO glijlagers en lineaire techniek bij igus op. "Dat zien we zowel op de roadshow als op de momenteel terugkerende evenementen, zoals de Hannover Messe of de Automatica, waar we onze producten presenteren." Indien gewenst biedt igus geïnteresseerde bedrijven deze mogelijkheid ook met een speciale info hoek.

De regionale verkoopvertegenwoordiger geeft hen individuele samples en verdere informatie. Wereldwijd zijn er al zo'n 5.000 displays ingericht, waarvan 2.200 alleen al in Duitsland. Een andere handige manier om kennis te maken met de nieuwe producten is de igus motion plastics show (IMPS). De virtueel-echte stand, die ongeveer 400 vierkante meter groot is, is online toegankelijk en biedt, in de nieuwste versie 3.0, multimedia en mobiele informatie over het onderwerp, "verbeter wat beweegt". Het IMPS, dat de iF Design Award heeft gewonnen, maakt deel uit van de digitale ondersteuning die aan klanten wordt geboden; daarnaast kunnen ook persoonlijke rondleidingen en individuele en groepsbijeenkomsten op de stand worden georganiseerd.

www.igus.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers