www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco Helical SN8-13-freessysteem levert prestaties tegen lagere kosten per snijkant

Om fabrikanten in staat te stellen te voldoen aan de vraag van klanten naar een lagere kost per part , is het nieuwe Seco Helical SN8-13-freessysteem voorzien van dubbelzijdige spiraalsnijplaten met acht snijkanten die de kosten per snijkant aanzienlijk verlagen om de efficiëntie van gleuffrezen, omtrekfrezen en circulair ruwfrezen te verbeteren.

De frezen zijn gebouwd voor moeilijke toepassingen met ISO P-, M-, K- en S-materialen en bieden toepassingsspecifieke subfamilieontwerpen met linkse of rechtse helix, opties voor half- of volledig effectieve tanden, twee snijplaten aan de voorzijde en vele radii-opties voor een lange standtijd en maximale spaanafvoer. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke Helical SN8-13 elimineert ook onjuiste indexering van front- en spiraalsnijplaten, waardoor fouten door de operator worden verminderd.

"De vraag naar prijsverlagingen blijft en dwingt werkplaatsen om waar mogelijk de productieactiviteiten economischer te maken, en tegelijkertijd de kwaliteit van de onderdelen en de winstmarges te behouden", aldus Benoît Patriarca, Global Product Manager Helical Milling bij Seco Tools. "Met het ontwerp van het Helical SN8-13-systeem in combinatie met hoogwaardige snijplaatgeometrieën en -kwaliteiten kunnen ze al deze doelen bereiken met één gereedschap."

Perfecte snijplaatindexering
Onjuist geïndexeerde snijplaten kunnen leiden tot uitvaltijd van de machine, kwaliteitsproblemen en afval. Om het risico van fouten te elimineren, zijn de frezen van het SN8-13-freessysteem speciaal ontworpen om de montage van front- en spiraalsnijplaten eenvoudig en foutbestendig te maken, met name voor onervaren operators.

Economisch alternatief
Als een voordelig alternatief voor freesproducten voor snededieptes van 50 mm (2") tot 100 mm (3"), biedt Seco de Helical SN8-13 aan in een reeks subfamilies die zijn gebouwd met de SN13 spiraalsnijplaten. Deze subfamilies zijn:

  •  R217/220.82: XO16 frontale snijplaat voor standaardgebruik
  •  R217/220.82-H: AC15 frontale snijplaat voor zware toepassingen
  •  R217/220.81: AC15 frontale snijplaat voor situaties met een laag vermogen
  •  R217/220.81-K: AC15 frontale snijplaat voor situaties met zwakke ondersteuning

Het assortiment is ontworpen met freesdoornverbindingen die passen bij de meeste standaardhouders en Seco Weldon-, Weldon- en Capto-interfaces.

Neem voor meer informatie over de kenmerken en specificaties van het Seco Helical SN8-13-freessysteem contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar www.secotools.com/milling.

The article on our site: https://www.secotools.com/article/122642


Seco Helical SN8-13-freessysteem levert prestaties tegen lagere kosten per snijkant
Seco Helical SN8-13 Milling System

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers