www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Altijd de juiste aansluiting

Meer dan 15 jaar connector-expertise van Pepperl+Fuchs Al ruim 15 jaar levert Pepperl+Fuchs juiste aansluittechnologie voor automatiseringsoplossingen. Of het nu is op het gebied van de werktuigbouw, lastechniek, material handling, mobiele toepassingen of in de procesindustrie - wij leveren aansluittechniek die perfect is afgestemd op uw toepassing.

Altijd de juiste aansluiting
Bijschrift: Pepperl+Fuchs aansluitconnectoren.

M8 en M12 ronde connectoren, naast kabelsets voor ventielconnectoren, meerkanaals verdelerboxen en Y-splitters zijn standaard componenten in de automatiseringsbranche. Met meer dan 500 medewerkers produceert Pepperl+Fuchs aansluittechniek in alle denkbare varianten die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In het Competence Center in Hongarije heeft Pepperl+Fuchs de complete spuitgiettechnologietak van het concern ondergebracht voor de productie van klantspecifieke oplossingen en kant-en-klare stekkers onder zeer concurrerende omstandigheden.

Met een goed georganiseerde wereldwijde logistiek worden alle connectorproducten op de locatie in Hongarije in LEAN geoptimaliseerde processen geproduceerd. Vergulde en gasdichte gekrompen contactpunten zorgen voor de hoogste trillingsweerstand en duurzaamheid van de producten. De geautomatiseerde 100% in-line functiecontrole en het gebruik van hoogwaardige materialen en leidingen van gerenommeerde Duitse en Europese fabrikanten, garanderen de vertrouwde kwaliteit van Pepperl+Fuchs.

Met zijn brede programma aansluitconnectoren biedt Pepperl+Fuchs aansluittechniek voor vele toepassingen aan. Pepperl+Fuchs levert betrouwbare sensoren en aansluittechniek uit één hand - een duidelijke meerwaarde voor uw supply chain.

Altijd de juiste aansluiting

 

Bijschrift: Pepperl+Fuchs verdelerbox met M23 aansluiting.
Altijd de juiste aansluiting


Bijschrift: Pepperl+Fuchs converteerbare connector. 
Altijd de juiste aansluiting


  Bijschrift: Pepperl+Fuchs 4-pins M12 gecodeerde montageadapter A.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
PEPPERL+FUCHS: Betrouwbare inclinatiemeting
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
100% veilige X-As Positionering

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers