www.technologieenindustrie.com
CIAT

CIAT helpt klanten bij het decarboniseren met nieuwe Vectios modellen Rooftops met R-454B

CIAT lanceerde een nieuwe serie VectiosTM rooftop airconditioners die werken met het koudemiddel R-454B. Met een GWP van 466 is de totale CO2-voetafdruk van R-454B meer dan 80% lager dan die van HFK R-410A.

CIAT is onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), de toonaangevende wereldwijde leverancier van gezonde, veilige, duurzame en intelligente gebouw- en koelketenoplossingen.

De combinatie van een lager GWP, beter seizoensrendement en minder koudemiddelvulling levert een aanzienlijke vermindering op van de CO2-voetafdruk in de nieuwe units, die leverbaar zijn met een koelvermogen van 23 tot 91kW en een verwarmingsvermogen van 22 tot 90kW.

"De Vectios met R-454B is de beste oplossing voor rooftop-toepassingen," aldus Natividad Molero, Product Manager Rooftops bij CIAT. "Nu supermarkten en andere eindgebruikers willen decarboniseren en hun energiekosten willen verminderen is ons uitgebreid assortiment R-454B koudemiddelopties een geschikte kant-en-klare oplossing om hen te begeleiden op weg naar netto nul koolstof."

Vectios dat R-454B gebruikt heeft dezelfde ruimtebesparing en laag geluidsniveau van de vorige generatie, maar met een aanzienlijk lagere milieu-impact en een beter rendement tegen lagere bedrijfskosten voor de eindgebruikers.Aangezien de energieprijzen sterk stijgen is dit een cruciale kwestie voor retailondernemers en andere klanten.


CIAT helpt klanten bij het decarboniseren met nieuwe Vectios modellen Rooftops met R-454B
Vectios

Dankzij de geavanceerde opties voor binnenluchtkwaliteit op Vectios, zoals filtratie met hoog rendement, fijne luchtstroomregeling en optionele CO2 sensoren, worden de hoogste niveaus van comfort en welzijn bereikt. Bovendien wordt het #CIAT4life beleid gevolgd voor het creëren van een gezondere binnenomgeving.

De prestaties van de apparatuur zijn gecertificeerd volgens de Eurovent-waarden, die eindgebruikers volledig vertrouwen geeft in de claims met betrekking tot koel- en verwarmingsvermogens, het debiet en het rendement.Aansluitend hierop waren Vectios and VectiosPowerTM – in beide koudemiddelopties - eerste airco-rooftopproducten geregistreerd in het kader van het internationaal erkende Ecopassport® programma, gebaseerd op de Milieuproductverklaringsnorm ISO 14025. Samen hebben de series Vectios en VectiosPower R-454B één van de grootste assortimenten voor het nieuwe koudemiddel bij één en dezelfde fabrikant.


CIAT helpt klanten bij het decarboniseren met nieuwe Vectios modellen Rooftops met R-454B
VectiosPowerTM

Voor de installateurs zijn de Vectios units ontworpen voor eenvoudig heffen en plaatsen op locatie. Eenmaal geïnstalleerd hoeven alleen de lucht- en elektrische leidingen te worden aangesloten, wat het installeren snel en eenvoudig maakt.

De Vectios units ondersteunen Carrier's doelstellingen voor 2030 met betrekking tot Milieu, Sociaal beleid en Governance (ESG) om de CO2-voetafdruk van zijn klanten met meer dan 1 gigaton te verminderen.

CIAT helpt klanten bij het decarboniseren met nieuwe Vectios modellen Rooftops met R-454B
CIAT’s benadering voor koudemiddel: verlaagd GWP en verbeterd rendement.

CIAT helpt klanten bij het decarboniseren met nieuwe Vectios modellen Rooftops met R-454B
Vergelijking van GWP-cijfers voor de voornaamste koudemiddelen.


Voor nadere informatie over CIAT's series Vectios en VectiosPower met R-454B, gaat u naar https://www.ciat.com/en/eu/products-systems/rooftop-units-and-packaged-systems/rooftop-units/vectios-tm-r-454b/.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers