www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco breidt uit met nieuw vrijdraaiend frictiescharnier voor dunnere uitklapbare tafels in vervoerinterieurs

Southco heeft haar succesvolle lijn vrijdraaiende frictiescharnieren uitgebreid met een nieuwe oplossing voor dunnere uitklapbare tafels voor interieurtoepassingen in het passagiersvervoer.

Southco breidt uit met nieuw vrijdraaiend frictiescharnier voor dunnere uitklapbare tafels in vervoerinterieurs

Southco's AH-2E-12 vrijdraaiend frictiescharnier gebruikt wrijving voor een betere controle van 180 graden uitklapbare tafels, waardoor de tafelbladen tijdens gebruik niet kunnen openvallen. Bovendien zorgt dit voor een betere ervaring van de eindgebruiker.

Deze succesvolle productlijn vrijdraaiende frictiescharnieren is uitgebreid om tafelpanelen tot een dikte van 12 mm (1/2 inch) te kunnen monteren. De nieuwe AH-2E scharnieren vormen een aanvulling op de bestaande AH-2E scharnieren die ontworpen zijn voor 20 mm (3/4 inch) panelen. Veel ontwerpers zijn op zoek naar oplossingen voor dunnere panelen om de grootte en het gewicht van hun ontwerpen te verkleinen.

Southco's AH-2E vrijdraaiend scharnier biedt een consistente, soepele werking, waardoor passagiers veilig de uitklapbare tafels in bewegende voertuigen, zoals treinen, vliegtuigen en touringcars, kunnen positioneren Dankzij de geïntegreerde wrijving kan de tafel onder elke hoek in positie worden gehouden en wordt voorkomen dat de tafel openvalt als het voertuig in beweging is. Met zijn verbeterde esthetiek en betrouwbaarheid is de AH-2E een ideale upgrade van de traditionele vrijdraaiende scharnieren en dempers.

Het AH-2E vrijdraaiende frictiescharnier neemt met zijn verzonken ontwerp minimale ruimte in beslag en zorgt ervoor dat een tafel in een veilige horizontale positie kan worden gezet en plat kan worden opgeklapt en opgeborgen. Vervaardigd uit robuuste materialen, presteert de AH-2E betrouwbaar en onderhoudsvrij en zorgt tevens voor meer veiligheid, met zijn gecontroleerde beweging die het bekneld raken van vingers voorkomt, en het verzonken ontwerp dat knelpunten langs het scharnier elimineert.

Stewart Beck, Global Product Manager, voegt toe: "Het AH-2E vrijdraaiende frictiescharnier zorgt voor een nieuw niveau van veiligheid en prestaties voor uitklapbare tafels in toepassingen voor passagiersvervoer in de trein-, bus- en ruimtevaart. Met zijn geïntegreerde frictietechnologie is de AH-2E een upgrade ten opzichte van bestaande vrijdraaiende oplossingen, door een gecontroleerde beweging mogelijk te maken die voorkomt dat de tafel openvalt op de schoot van de passagier."

Voor meer informatie over Southco’s complete lijn frictiescharnier oplossingen, ga naar southco.com of email de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers