www.technologieenindustrie.com
BRADY

Brady koopt de SWIFT™-applicator voor veiligheidshologrammen van Pantec GS Systems

Snelle in-line warmdruktechnologie produceert beveiligde labelingoplossingen voor merkbescherming

Brady koopt de SWIFT™-applicator voor veiligheidshologrammen van Pantec GS Systems
Brady, een wereldspeler in industriële printers en veiligheidssignalisatie, kondigde vandaag aan dat zijn Brand Protection-afdeling de SWIFT™-hologramapplicator van Pantec GS Systems heeft gekocht. Brady zal het SWIFT-systeem gebruiken om te voldoen aan de stijgende vraag naar anti-namaak labeloplossingen.

"Brady beschouwt Pantec GS Systems als de technologieleider op het gebied van warmfoliedruk. Daarom wordt de SWIFT-machine geïntegreerd in onze veilige productieomgeving", aldus Chet Kiedrowski, Senior Manufacturing Engineer voor Brady Brand Protection. "Deze machine verhoogt onze productiecapaciteit voor labels met veiligheidshologrammen en verbetert tegelijk onze efficiëntie, waardoor we onze klanten kwaliteitsvolle en efficiënte labelingoplossingen kunnen bieden."

De SWIFT-hologramapplicator zal worden geïnstalleerd in Brady’s veilige productiefaciliteit in Milwaukee, Wisconsin. Zowel de Brady-vestiging in Milwaukee als deze in Singapore werken volgens de ANSI/NASPO SA-2008-veiligheidsnorm. In 2004 werd de fabriek in Milwaukee gecertificeerd door NASPO (North American Security Products Organization), in 2006 de vestiging in Singapore. Dat maakte van Brady het eerste bedrijf met een NASPO-certificering buiten Noord-Amerika.

Voor meer informatie
Meer informatie over de oplossingen voor merkbescherming van Brady vindt u op BradyBrandProtection.com. Voor het volledige productaanbod van Brady ga naar www.bradyeurope.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers