www.technologieenindustrie.com
DATAPAQ

Gloednieuwe 20-kanaals temperatuurlogger

De DATAPAQ TP3 voor warmtebehandeling, uitharden van verf en processen in de keramiekindustrie Cambridge, UK - De nieuwe DATAPAQ TP3 datalogger biedt meer meetkanalen en communicatieopties en geeft gebruiksgemak bij de meting en bewaking van hoge temperaturen in warmtebehandelingstoepassingen. Met een nauwkeurigheid van ± 0,3°C (0,5°F) overtreft de gloednieuwe logger de strengste eisen. "We hebben twee jaar hard naar deze spannende lancering toegeleefd ", zegt Elie El Choueiry, Furnace en Kiln productmanager bij DATAPAQ Ltd., Cambridge, UK. "In vergelijking met onze vorige, succesvolle warmtebehandelingsoplossing TPAQ21, biedt de nieuwe DATAPAQ TP3  een nog beter gedetailleerd inzicht in processen bij hoge temperaturen. De nieuwe logger is veerkrachtiger en bevat een groot aantal nieuwe functies zoals complete connectiviteit, waaronder Bluetooth, volledig gecertificeerd TUS capaciteit voor AMS 2750E en CQI-9, geïntegreerde correctie- en kalibratiefuncties en flexibel opladen met meerdere accu opties."

Gloednieuwe 20-kanaals temperatuurlogger
Afbeelding: DATAPAQ TP3 20-kanaals loggers bieden een gedetailleerde en betere gegevenskwaliteit die gebruikers helpt tijd te besparen en hun productiviteit te verhogen

De nieuwe serie bestaat uit 20- en 10-kanaals loggers met maximaal 3,6 miljoen datapunten. Een logger kan tot maximaal tien metingen uitvoeren voordat de gegevens gedownload moeten worden. De thermische bescherming en de goede IP-graad garanderen optimale prestaties in extreme toepassingen, zoals bij vacuüm solderen, het verwarmen van aluminumoplossingen en water- of gasblussen. De DATAPAQ TP3 logger wordt gelanceerd samen met nieuwe duurzame thermische barrières voor gebruik met de applicatiespecifieke temperatuurmonitoringsystemen van DATAPAQ: Furnace Tracker® voor metaalbewerking, Kiln Tracker® voor keramiek en Oven Tracker® AutoPaq® voor premium verfprocessen in de automotive OEM-assemblagemarkt. Elke monitoringoplossing omvat Insight ™analysesoftware en thermokoppels aangepast aan de toepassing.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers