www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker presenteert H2-oplossingen voor de gehele waardeketen op Hyvolution 2023

Parker Hannifin, de wereldleider in bewegings- en besturingstechnologieën, zal een breed scala aan oplossingen presenteren voor alle aspecten van waterstofproductie en -gebruik op Hyvolution 2023, stand 6F58 op 1 en 2 februari 2023 in Parijs Frankrijk.

Parker presenteert H2-oplossingen voor de gehele waardeketen op Hyvolution 2023

Parker loopt voorop op het gebied van waterstofinnovatie en biedt klanten oplossingen voor complexe opwekkings-, transport-, opslag-, distributie- en gebruiksbehoeften, waardoor een bredere acceptatie en snellere toegang tot groenere en hernieuwbare energiebronnen mogelijk wordt.

Naast de processen van waterstofproductie uit aardolieproducten, opslag en transport, waar Parker al lang aanwezig is, zijn wij ook actief in groene waterstofproductie door hydrolyse en toepassingen in mobiliteit.

Parker is al meer dan 50 jaar actief in de waterstofbusiness. "Het waren de ingenieurs van Parker die hebben bijgedragen aan de terugkeer van de Apollo 13-module naar de aarde in 1970, door in te grijpen vanuit "Houston" om het "probleem" te beheersen!" aldus Marc Mendowski, Sales Manager OLAER Airborne & Special Products, Parker Sales Company France.

Bezoek de evenementenpagina van Parker voor meer informatie door HIER te klikken. Klik HIER voor meer informatie over het productaanbod van Parker in de waterstofindustrie.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers