www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Slim labelen met WAGO

Speciaal voor het labelen van schakelkasten, nu verkrijgbaar bij Conrad Electronic: de nieuwe thermotransferprinter Smart Printer van WAGO.

Slim labelen met WAGO

De thermotransferprinter Smart Printer van WAGO labelt eenvoudig alles in schakelkasten wat een naam of label moet hebben

  • Hardware en software perfect op elkaar afgestemd
  • Tijd- en kostenbesparend markeren en labelen
  • Eenvoudig te installeren en universeel toepasbaar

Met een efficiënte werkwijze tijd en geld besparen bij het labelen van schakelkasten. WAGO biedt met de Smart Printer en de bijbehorende hardware en software oplossingen op maat voor alle soorten schakelkastlabels. De nieuwe thermotransferprinter is nu ook verkrijgbaar bij Conrad Electronic. Het is een uitbreiding van het al ruime productassortiment van het inkoopplatform, bedoeld om in de volle breedte te voldoen aan de vraag naar technische benodigdheden op het gebied van elektrische installaties.

Snel en eenvoudig labelen voor beter overzicht in de schakelkast
Met de thermotransferprinter Smart Printer van WAGO is efficiënt en hoogwaardig werken mogelijk. Andere voordelen zijn de eenvoudige installatie, de lage aanschafkosten en de kwaliteit van de afdrukken (300 dpi). Deze zijn veeg- en krasbestendig en daardoor extreem duurzaam.

Ook gunstig is de tijdsbesparing doordat klemmenstrooklabels, kabel- en adercodes, etiketten op apparaten en etiketten rechtstreeks af te drukken en aan te brengen zijn. "De Smart Printer labelt in een mum van tijd alles wat nodig is en zorgt zo in een handomdraai voor overzicht en eenduidigheid in de schakelkast", zo vat Manuel Gschwend, productmanager bij Conrad Electronic de voordelen samen.

Labels maken met Smart Script, CAE en de Smart Designer-configurator
De thermotransferprinter Smart Printer van WAGO is aan te sturen via een seriële poort, USB of ethernet. De meegeleverde labelsoftware smartSCRIPT is geschikt voor diverse WAGO-label materialen en is duidelijk en intuïtief in gebruik. Het is bijvoorbeeld mogelijk de codes van klemmenstroken te importeren uit Excel of CAE-systemen. Dat bespaart kostbare tijd.

Rechtstreeks vanuit het CAE-systeem printen levert ook tijdswinst op: het is mogelijk om via de optimale interface met EPLAN labels voor klemmenstroken, apparatuur en kabels rechtstreeks te genereren vanuit het CAE-systeem.

De labelgegevens zijn ook allemaal rechtstreeks in de WAGO-configurator Smart Designer te configureren en naar de Smart Printer te sturen. Geconfigureerde klemmenstroken kunnen met slechts enkele muisklikken worden gelabeld. De nieuwe assistent-functie versnelt het ontwerpproces van de labels nog meer.

De Smart Printer wordt geleverd met een netvoeding, USB-kabel, een rol labelstrips, een rol WMB Inline-etiketten, twee aandrukrollen, een rolhouder, een inktlint en de smartSCRIPT-labelsoftware en drivers.

Hier gaat u naar de nieuwe Smart Printer van WAGO.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers