www.technologieenindustrie.com
BRADY

Verharde tags en veiligheidspictogrammen bestand tegen agressieve reinigingsprocessen

De verharde ToughWash-tags en -veiligheidspictogrammen van Brady blijven leesbaar en intact, zelfs na herhaaldelijke agressieve reinigingsprocessen. De pictogrammen en tags zijn omhuld met plastic, een speciaal productieproces waarvoor het patent in aanvraag is, en communiceren Lean- of veiligheidsboodschappen zodat bedrijven visueel veilig, productief en conform blijven, zelfs in extreme omstandigheden.

Verharde tags en veiligheidspictogrammen bestand tegen agressieve reinigingsprocessen
Bestand tegen agressieve reinigingsprocessen
De duurzame constructie van de verharde ToughWash-pictogrammen en -tags is bestand tegen een druk tot 1500 PSI en temperaturen tot 80 °C vanaf een afstand van 152,40 mm en meer, met enige variatie afhankelijk van het soort oppervlak waarop het pictogram is aangebracht. Hierdoor zijn de verharde ToughWash-pictogrammen en -tags erg nuttig in industrieën die hogedrukreiniging gebruiken, zoals de voedings- en drankenindustrie en de farmaceutische industrie. De verharde voorbedrukte ToughWash-pictogrammen en -tags zijn de perfecte aanvulling op de klevende ToughWash-labels van Brady die ter plaatse geprint kunnen worden met een Brady-printer.

Grotere productveiligheid
ToughWash-pictogrammen en -tags zijn metaal- of röntgendetecteerbaar als extra bescherming tegen besmetting. Dankzij hun prints in full colour en hoge resolutie zijn de ToughWash-pictogrammen en -tags ideaal voor de communicatie van compliance- en veiligheidsboodschappen op de werkvloer ter verbetering van de conformiteit en productveiligheid.

Volledig aanpasbaar
ToughWash-pictogrammen en -tags zijn voorbedrukte producten op maat die een overvloed aan personaliseringsopties bieden. De tags zijn beschikbaar in twee formaten en kunnen worden geserialiseerd en geprint in full colour met een afbeelding naar keuze. De pictogrammen zijn aan één of beide zijden bedrukbaar in full colour en beschikbaar in 8 rechthoekige formaten of 1 rond formaat. Zowel de verharde tags als de pictogrammen zijn voorzien van gaatjes zodat ze bevestigd kunnen worden met kabelbinders.

Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om een productinformatieblad te ontvangen of bezoek www.bradyeurope.com/food voor meer informatie.
Verharde tags en veiligheidspictogrammen bestand tegen agressieve reinigingsprocessen

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers